Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A feleségem, már. Alig kíván...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem, már. Alig kíván engem, ha féltékennyé teszem, akkor újra kívánna?

Figyelt kérdés
Be is vallotta,hogy 4 év után már más,sőt mondta is hogy több szex kellene,mostanában heti egy ha összejön,ami nagyon kevés friss házasként,én heti kétszer kívánom,3-4 naponta szexelnék vele de ő már nem kíván annyira mint én őt,mit tegyek hogy újra kívánjon,tehetek valamit egyáltalán?

2019. jan. 13. 19:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%
Izgasd fel. Te vagy a férje, neked kell tudnod, mire gerjed a feleséged.
2019. jan. 13. 19:20
 2/13 anonim ***** válasza:
82%

4 év még nem sok idő, az eléggé nem jó ha nem kívánja Veled a szexet.

szerintem az nem megoldás ha féltékennyé teszed, vélhetőleg ezzel nem ébresztenéd fel a vágyat Benne.

Beszélgess Vele, kérdezd meg,hogy miért nem vágyik az együttlétre, legyen Veled őszinte.

Itt tanácsokat kaphatsz, véleményt is, de ezt ketten tudjátok miért is alakult így.

2019. jan. 13. 19:41
 3/13 anonim ***** válasza:
82%

Két fontos kérdésem van:

Mennyit segítesz neki a háztartásban és a mindennapi életben?

Mennyit törődsz a lelkével, a kapcsolat érzelmi részével?

Ha ezekre az a válasz, hogy nem sokat akkor meg is van az oka.

2019. jan. 13. 19:42
 4/13 anonim ***** válasza:
90%

Ezzel a gyerekes játszadozással csak azt éred el, hogy még ideges és dühös is lesz rád. Mondjuk elég fura, hogy eszedbe se jut, hogy megbeszélhetnéd vele, meghallgatnád őt és közösen próbálnátok megoldást keresni. Ehelyett egyből féltékennyé akarod tenni...

Kommunikálnotok kellene egymással, akár párkapcsolati tanácsadó bevonásával.

2019. jan. 13. 20:26
 5/13 anonim ***** válasza:
84%

Basszus nehogy már felnőtt ember létedre ilyen gyerekes, gagyi játszmákba bele menj.

Beszélgess vele, kérdezd meg mi az amire vágyna, akár szexuálisan, akár másban. Mi az ami felizgatná, miben változtass (szintén akár szexuálisan, akár másban). Kommunikálj vele. Alapból elég rossz hogy csak 4 éve vagytok együtt és már nem kíván. 4 év még nagyon kevés ehhez.

2019. jan. 13. 21:26
 6/13 A kérdező kommentje:
Jópárszor beszéltem már róla vele,a válasz az volt hogy így szeret meg.úgy szeret,nincs semmi baj,pedig többször is volt hogy két hét szex nélküliség után közeledtem,és akkor is nemet mondott először,aztán beadta a derekát miután már elküldtem melegebb éghajlatra,aztán nemrég gyakorlatilag bevallotta hogy megunt az a baj hogy 4 éve már együtt vagyunk,takarítani többet szoktam mint ő,főzni is általában én szoktam,ő nem szeret,meg amúgy is szakács vagyok szakmám szerint,az is igaz persze hogy fáradt,késő dután ér haza,vagy éjfél körül a munkából,de ha megbeszéltük a heti két szexet,az is csak ideig-óráig volt.betartva,meg hogy neki heti egy szex elég,már belém se ül este munka után,mert fáradt pedig máskor belém szokott ülni és olyan jókat szerelmeskedtünk,nincs ötletem talán ha kicsit izmosabb lennék,meg kockahasat csinálnék magamon,eszemék akkor újra megkívánna?tanácstalan vagyok már a megbeszélés sem segit
2019. jan. 14. 05:58
 7/13 anonim ***** válasza:
24%
Ha kielégül, normális, hogy 2-3 napig nem kívánja utána. A megoldás egy diszkrét szerető. Esetleg több.
2019. jan. 14. 07:00
 8/13 anonim ***** válasza:
44%
Mennyit segítesz a háztartásban??? Mi az hogy mennyit segítesz a háztartásban? Ő nem lakik ott? Ő nem étkezik, alszik ott? Ő oda néha csak úgy betoppan hogy segítsen a házi munkában?
2019. jan. 14. 07:04
 9/13 anonim ***** válasza:
81%
Oké, ha beszélni nem lehet róla, csinálni kell. Udvarolj a feleségednek. Kedveskedj neki, csókold meg, öleld meg, bújj hozzá, amikor csak alkalmad nyílik rá. A szeretkezésre bőven szánj időt. Masszírozd meg. Ez segít neki ellazulni. Puszilgasd végig a nyakát, majd a gerince mentén. Ne siess, nyugodtan időzz el az érzékeny pontoknál. Ha elérted az ágyéki részt, hagyd abba, és masszírozd meg a lábait. Kezdd a lábfejnél, és lassan haladj felfelé. Mire elérsz a combtőhöz, jó eséllyel nagyon be lesz indulva. Alapos nyalás után már mehetsz is befelé. Adj neki olyat az ágyban, amit meg akar ismételni. Ha sikerül felkorbácsolni a vágyait, előbb-utóbb viszonozni fogja a kényeztetést. Ha nagyon nem működik, akkor érdemes megfontolni a válást.
2019. jan. 14. 07:14
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Egy nő általában akkor kívánja a legjobban a szexet, ha jól érzi magát. Ha magabiztos, mert látja, hogy tetszik a párjának. Ha boldog, mert szereti a párja. Ha elégedett, mert az élet többi területén is összhangban vannak. Ha problémája van, vagy valamiért neheztel rád, akkor a szex csak nyűg neki.

Ha azt hiszi van valaki más, attól sem boldog nem lesz, sem elégedett. Ezzel fájdalmat okozol neki és teljesen aláásod a bizalmat kettőtök között. Azt mutatod vele, hogy vele már nem elég jó, és ő már nem ér annyit neked, hogy megoldjátok a problémát, inkább keresel mást. Tudod, hogy fog ő erre reagálni? Ha azt látja, hogy te sem teszel semmit a kapcsolatért, akkor neki sem kell. Nem fogja fárasztani magát szexszel, kedvességgel meg a te igényeiddel.

Ha nem akarod tovább rontani a helyzetet, ne kezdj ilyen játszmába. Inkább a javítani próbáld a kapcsolatot, ne tönkretenni. Hanyagold egy időre a szex témát, mert kényszerből nem megy. Ha eszébe jut, hogy kívánnia kellene téged, csak befeszül és rosszul érzi magát. Mutasd ki, hogy neked nem ez a legfontosabb. Hogy nem ez az egyetlen ok, amiért szereted, és enélkül is jól érzed magad vele. Menjetek szórakozni, beszélgessetek, romantikázzatok. Tereld el a figyelmét a problémáról, és magától kezdeményezni fog.

2019. jan. 14. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!