Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem bejelentett 40 évesen, nem boldog-szerelem hiányzik az életéből? De a gyerekekvégett nem szeretne válni! 10 év után nem régen kezdett újra dolgozni! Szórakozni sportolni szeretne és a barátaival lenni, messenger állandóan pittyeg
Hát a helyedben egyrészt hagynám élni, másrészt kifaggatnám, hogy miért nem boldog, aztán magamba néznék, hogy én vajon az vagyok-e, vagy csak a hosszú évek alatt belesüppedtem a megszokásba?
Ezekről függően megbeszélném vele, hogy tegyünk lépéseket a kapcsolat megmentéséért. Közös programok szervezése, egymás jobban megismerése (van egy olyan gyanúm, hogy az elmúlt években lankadt az egymás iránti érdeklődésetek, ez alatt talán változtatok is mindketten), az új barátok bevonása a közös életetekbe... Ilyesmi.
Kapuzarasi panik-igen nöknel is van
Gondolom dolgozik,haztartas gyerek neveles
Mindent feladott h minden a csaladjanak legyen jo
Aztan kiegett.
Most izgalomra kalandra vagyik mert ugyerzi felaldozta az eletet
es sajat maga pedig nem boldog
En hagynam had menjen.
Felnött nö vegülis joga van hozza.
Ilyet én is hallottam nagyon sokáig egy 41 éves nőtől, több mint 2 évig csalta velem a férjét. Hogy mennyi minden hiányzik a kapcsolatából házasságából és az életéből....
De ez nem jelenti azt, hogy a te feleséged is!
Van, valakije, vagy lesz...
Sajnálom egyébként, ha lenne esze akkor inkább közös programot szervezne a családdal és nem külön a barátaival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!