Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha állandóan irányítani akar?
Örülök, csodálatra méltó a türelmed! Kevés ilyen velem egyidős srác van, aki ilyen normálisan kezelné ezt a helyzetet.
Van hasonló habitusú barátnőm, ugyan így viselkedik a barátjával. Tegnap náluk voltunk és a barátjával úgy beszélt, mint valami “haverral”, ezt mind előttem és az én barátom előtt. A barátom azt mondta, már rég nem lennénk együtt, ha így viselkednék vele...és amúgy teljesen igaza van. :)
Figyelj, próbáld megbeszélni vele rendesen, elmondani neki, hogy szereted stb, de nem a játékszere/papucsállatkája/kutyája vagy és elvárod a kölcsönös tiszteletet, főleg így, hogy te teljesen normális tűröd és kezeled a helyzetet.
Ha továbbra sem érti meg, szerintem gondold át, hogy érdemes-e egy ilyen lánnyal lenni, holott lehet más összetenné a két kezét érted és még azt is megköszönné, hogy egyáltalán létezel. :D
Az en VOLT baratnom is ilyen volt...iranyitani akart, ha valami nrm ugy volt ahogy o akarta akkor vita majd nem beszelt velem...ugyanez ha nem ugrottam rogton
fel ev utan kitalalta hogy szunetet akar, amibe termeszetessen nincs beleszolasom...otthagytam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!