Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha anyuka létemre csak 200nettót keresek, akkor tényleg ne akarjak beleszolni a család életébe, hogy hol lakjunk, berendezés, mikor hova megyünk stb?
Én elválnék. Ritka tuskó egy férjed van. Pont olyan mint az apám. Szét is ment a család.
10 év múlva a frusztráltságod miatt el fogsz válni, és keresni fogsz olyat aki jobban tisztel.
3as voltam.
200 nettó?
Én vezető beosztásban vagyok közszférában és nem éri el a 200 nettót a havi fizetésem. Komolyan ennyire sokan többet keresnek 200 nettónál?
Azokhoz mit szólsz, akik szépítgetik a házat, vehetnek maguknak ruhát, beleszólhatnak dolgokba, és 0 forintot keresnek gyérekkel vagy anélkül?
Sose kéne ilyen pasi, aki egy családban ezt csinálja, aki ilyen önző velem, akire nem számíthatok. Hogy felezzük a pelenka árát is? Annyira sóher legyen...
Keress többet. De hááát...ehet ugye az kell, hogy apuka legyen most otthon a gyerekekkel, ő tanuljon velük, ő ápolja őket, és te meg kevesebbet leszel otthon.
Aztán megnézném, hogy állna a férjed szája egy hónap után. Nem véletlenül keres általában kevesebbet egy családanya, mint az apa.
18-as. Amit leírsz elég korrekt. Az is tud működni.
Kicsit örülök hogy a kommüntelők 95%-nak helyén van a "szíve, esze"...
"Azokhoz mit szólsz, akik szépítgetik a házat, vehetnek maguknak ruhát, beleszólhatnak dolgokba, és 0 forintot keresnek gyérekkel vagy anélkül?"
Gyerekkel ez a háztartásbeli definíciója, anélkül pedig a kitartott nőé. Mindkettő létező jelenség, elsőt megvetik, mondván elmaradott, a másodikat szintén, mert a prostitúcióhoz hasonlatos, ami szintén "nem menő".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!