Mit tegyek a stressz ellen?
Sajnálom a helyzetedet.
Muszáj hogy legyen olyan hely, ahol meg tudsz nyugodni, ahol jól érzed magad. a szobád átrendezése sokat segítene szerintem. vigyél ki mindent ami nem kell, ami zavar. legyen bent minél több szőnyeg, minél puhább ágy, hangulatos kislámpák. rendezd úgy ahogy neked a legjobb. gyertyák füstölők sokat javítanak a szoba hangulatán.
A finnyásságod szerintem nem finnyásság, csak a szervezeted mást kíván. Egyszerű jel arra hogy egyél rendesen. Ami rossz anyagi helyzetben élőként sajnos nehéz. Próbálj zöldséget gyümölcsöt enni, igyál sok kakaót az kis erőt ad és talán hízlal.
Anyukáddal meg beszélned kellene, hogy akármennyire is nehéz, de meg kell értenie hogy még csak 14 éves vagy, és neki kell gondoskodnia rólad. Olyan ételt kellene adnia amit kíván a szervezeted, együtt átrendezni a szobádat a te ízlésed szerint, és nem ordibálni, hanem megbeszélni a dolgokat.
Szia, talán valakivel beszélgethetnél róla talán meg tudna nyugtatni. Ha érdekel téged én szívesen beszélgetnék.
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!