Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasság, szex?
Érdekelne 1-2 valódi ok, hogy házasság, de legfőbb képpen a gyerek szülés után, miért marad el a szex, és miért marad már úgy az egész. Ez egy névtelen fórum, itt ki lehet írni magából bárkinek.
A nem segít semmiben, elhanyagol, nem játszik a gyerekkel blablabla nem válasz, ez már lerágott csont. Olyan ember válasza érdekel, ahol minden rendben van, csak szex nincs.
Miért?
Hosszú, a legtöbb ember úgysem értené meg. A másik, hogy én sem egy átlagos gondolkodású és érzésű ember vagyok. Irigylem azokat, akik pofon egyszerűen tudnak bármiből kilépni vagy változtatni. Én elemző tudatossággal élek, egy döntésem előtt a létező összes szóba jöhető dolgot számításba veszek. Aztán megfigyelem a körülményeket, majd az esélyeimet a jövőre nézve. Ebben benne van a saját elképzelésem, a saját igényeim. Végül is arra jutok mindig, hogy teljesen felesleges szétrobbantani a jelenlegi életem. Igazából a 40-es női felhozatal számomra nem vonzó, külsőleg abszolút nem, belsőleg meg már nem igazán bízok egy kapcsolat kialakulásába. Minimum 15 nővel ismerkedtem meg az elmúlt 5 év alatt, de azt tartom, még így is jobb az életem.
Nézd meg a "Fehér hó" című, az HBO-n futó sorozatot. Van benne egy CIA-s szakállas ügynök. A tökéletes hasonmásom jellemre, természetre.
Ennek az egésznek az lesz a vége, hogy keresek egy szeretőt, aki ugyanabban a cipőben jár mint én. Amit felépítettem, sosem fogom a tűzre dobni, a lányomat meg sosem fogom elhagyni, mert még gyerek, és szüksége van rám. Aki érti érti, aki meg nem az nem.
Tovàbbra is az a kérdés, minek a hisztid, ha mindennel tisztàban voltàl és ennek ellenére elvetted ezt a nőt. Egyedül te àstad meg ezt a fostenger " kapcsolatot" magadnak amibe eltemetted magadat.
- panaszkodsz hogy nem működik a szex, de közben tudatosan vàlasztottad ezt az életet
- vàlni nem akarsz
- új pàrt talàlni meg lusta vagy. A" felhozatal" duma csak kifogàs. Nem teszel semmit azért, hogy jobb legyen az életed.
Ezzel így teljesen felesleges a kérdésed, semmilyen megoldàsra nem vagy nyitott, csak sirànkozol, de nem cselekszel.
Valahol màr meg is értem a feleséged, miért nem akar szexet. Én se vonzódnék egy ilyen emberhez. Még mindig..nincs olyan, hogy minden rendben, csak szex nincs. Ott semmi sincs rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!