Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasság, szex?
Érdekelne 1-2 valódi ok, hogy házasság, de legfőbb képpen a gyerek szülés után, miért marad el a szex, és miért marad már úgy az egész. Ez egy névtelen fórum, itt ki lehet írni magából bárkinek.
A nem segít semmiben, elhanyagol, nem játszik a gyerekkel blablabla nem válasz, ez már lerágott csont. Olyan ember válasza érdekel, ahol minden rendben van, csak szex nincs.
Miért?
Az unalmas hétköznapok megölik a vágyat, unalmas lesz. Forgatókönyv szerint alakul a szex.
Ellaposodik.
Nálunk így van, de az asszony nem akarja a szexet.
Azt mondja 47 évesen idős, meg nem akarunk több gyereket, meg ilyenek, de szerintem ez csak hanta. Sajnos a nők jobban bírják szex nélkül... 42F
Nem, nem a tróger férfiakra gondolok. Olyanokra, akik kedvesek, segítenek, 5 órás előjátékot adnának, de mindig elutasítják őket. Nos, én a feleségek válaszára lennék kíváncsi,
Oké. Nincs szex. Hogyan tovább? Azért ez egy piszok nagy kicseszés, az már biztos!
Az 5 órás dolog csak egy eltúlzott dolog volt.
Nálunk a szex betervezett, nem spontán. Hulla fáradtak vagyunk mindketten, gyakran nem alszok otthon a munkám miatt. Én azt érzem, hogy sablonos az egész, és egyáltalán nem élvezem, pedig férfi vagyok. Hiába akarom az előjátékot, a feleségem inkább azt mondja, gyerünk, ne húzzuk ezzel az időt. Magába a szexben nincs fantázia, nincs csók, én érzem cikinek az egészet. Azt mondta, hogy ő nem fantáziál ilyenekről, nincs semmilyen vágya ezirányba. Nincs orgazmusa, de nem is tesz érte semmit. azzal jön, hogy belemegy, nehogy vita legyen ebből. Így viszont meg teljesen megalázó.
Szerető, prosti kizárva, mert én érzelmi alapon működöm. Elválni nem fogok, mert a szexen kívül minden rendben van. Viszont ez így meg gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!