Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan férfi, aki nem akar gyereket, és emiatt kevesebbet szexel a feleségével, nehogy védekezés dacára is becsússzon?
Én nem hallottam még olyat, hogy egy férfi azért nem szexel sokat, mert nem akar gyereket. Ostoba felvetés.
Aki tényleg nem akar, az meg kötesse el magát.
Vannak trükkök, hallomásból tudom én is.
Például az asszony akar, a pasi imád szexelni de nem akar, még is belemegy a szexuális játékba úgy, hogy minden nap kiveri, van, hogy többször is.
Ezzel csökkenti az esélyt, hogy a feleség ne legyen terhes. (5 éve működik).
Ha szerinted mindegy, hogy 1 ml vagy 5, az az 1-3millió vagy 5 millió felett, azt is tudjuk, hogy 3-5 naponta cserélődik, így ennek a tudatába röhögj csak tovább.
30 felett amúgy is nehezebb teherbe esni, ha pedig szex előtt kivered, több mint 12%-al csökkented a teherbeesés esélyét.
Na most lehet nevetni meg lepontozni :D
Biológiából egyes, ülj le kisfiam.
Hát most még jobban szórakozok. :D 12%.Azosztmárigenaz. :D :D :D
Egyébként azért járnak 40-es nők abortuszra, mert annyira csökken a teherbeesés esélye 30 felett.Kórházban dolgozom, szóval szemtanúja vagyok.
Mond, te nem hallottál még arról, hogy rendkívüli esetek is előfordulhatnak a tankönyvtől függetlenül?
Itt egy példa.Az orvosok azt mondják a nőnek, hogy természetes úton sosem lehet gyereke, mert ugye azt tanították neki az egyetemen, hogy az ő esetében ez nem lehetséges.Ennek ellenére a nő mégis terhes lesz pár év után.Ilyet is láttam már nem egyet 26 éves pályafutásom alatt.
Egyébként nő vagyok, nem kisfiú.
Lesarkíthatod ha jólesik, de nem azt írtam, hogy ettől nem lesz terhes.
Pályafutásom alatt olyat is láttam, hogy 86 éves mama lett terhes. Sőtt, 300-ból 1 az előváladéktól, de sajnos vagy sem nem ez a jellemző.
Többségük 1-3 hónap alatt esik teherbe, de majd a felének ennél is tovább tart.
És igen kedves hozzászóló, a hímivarsejtek cserélődnek, elhalnak és újak "születnek" helyette.
Erre írjak azt, hogy okosabb lettél volna...
Tehát még egyszer leírom, hogy a nagy átlag esetében a szex előtti férfiúi maszturbálás nagyon lerontja az esélyét a megtermékemnyítésnek.
És tény, ez nem lehet védekezési forma, mivel lehet pont a kedves olvasó lesz akinek az előváladéka termékenyít meg egy nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!