Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kocsányon lógó szemű fiúk és férfiak, legjobb védekezés a támadás?
Te mit szólnál fordított esetben, ha előre enged egy vadidegen egy ajtónál, te kedvesen mosolyogva megköszönöd az idegennek, majd megfogja a barátod a kezedet, hogy beszélnünk kell, ha még nem élted ki magad, add meg neki nyugodtan a számod...bla bla bla
Te mit szólnál? :)
Ez ösztön hogy meg bámulja őket . Etőé még veled akar leni .
Tul féltékeny vagy.
Én egyáltalán nem nézem meg a pasikat. Ez a szerelmet fogadott nem vakságot mondat nagyon tré, az ilyen sztorit mindig ezzel a mondattal próbálják elintézni, ez a tipikus, mondok valamit hogy mondjak valamit..
Azért gondoljunk már bele, hogy a francba néz ki az ha egy pár elmegy valahová, és a pasi lesi a csajokat, a csaj meg stíröli a pasikat...milyen pár az?? ugyanmár. De oké, mondtam azt is, rendben, akkor én mostantól kezdve minden nyilvánosságban töltött alkalmunkkor a férfiak pö.csét fogom nézni. Kivétel nélkül. Úgy ahogy ő a melleket. Ha ez a korrekt, akkor így igazságos. De akkor a srác se húzza a száját ha az asztalnál a pincér farkát bámulom az orra előtt :D biztos 'jól' fog esni neki....
Párommal képzelem el a életem, mégis van, hogy megnézek nőket, de ezt mindig diszkréten, csak oda pillantva. Szerintem észre se veszi. Megnézem, de utána máris felé fordulok, és őt csókolom meg.
Ha ő is így felém fordulna, és nyugodt hangon ezt közölné, mint te és is felhúznám magam. Az, hogy megnézzük a nőket, nem jelenti, hogy ott is hagynám értük a párom. Ha együtt vagyok valakivel én nem kérem el más nő számát.
28 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!