Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Védekezés? De hogy a legjobb? (lent)
Sziasztok! Nagyon fontos lenne! És lécci csak normális válaszokat adjatok majd!
Hogy a legjobb/leghasznosabb védekezni szex közben, ha nem szedek fogamzásgátlót? Tudom, hogy a gumi nem ad 100%-os védelmet, szóval gumin kívül még mi kéne, mit kellene csinálnom/csinálnunk?
És a fogamzásgátló tabletta (vagy akármilyen tabletta, amit orvos ír fel) nem jöhet szóba. Akkor hogyan lehetne még védekezni a gumin kívül?
Segítsetek, légyszíves! És tényleg csak értelmes és normális válaszokkal, lécci!
Köszi előre is mindenkitől!
Az óvszer - ha szabályosan használják (az elsö pillanattól felhúzva, a tasakból kinyomni a levegöt, csak menetre használni, új menetre újat használni és cserélés elött alaposan megmosakodni szappannal, jó minöséget használni), akkor gyakorlatilag nem lehet mellette teherbe esni.
A jó minöség azért fontos, mert azok nem szakadnak ki, és gyárilag minden egyes darab több módszerrel is ellenörizve lesz.
Mi a párommal 20 évig használtuk, ez idö alatt egyszer sem szakadt ki, és egyszer sem lettem terhes mellette.
Ha nagyon félsz, akkor lehet kapni olyan zselét, amit a hüvelybe kell tenni és az is megakadályozza a tehreséget, csak nem olyan hatásos, mint az óvszer, de a kettö együtt igencsak biztos.
3-as, 4-es, Nektek nagyon köszönöm az értelmes válaszokat!!!
66%-os, neked meg kösz másodszorra is a kedvességed! Szerintem az enyémnél ezerszer h*lyébb kérdéseket is szoktak feltenni elég gyakran. Amúgy ez az oldal direkt azért van, hogy ha érdekel valami, azt megkérdezhesd! De mindegy....
(3. válaszoló) A gumi csak akkor szakadhat ha: 1. a leányzó nem elég nedves, 2. nem hagynak a pénisz mozgásának helyet az óvszerben.
Az óvszer tényleg 100%-os biztonságot nyújt, ha jól használjátok! Ha mégis kiszakadna, akkor a Pharmatex segíthet, főleg azért mert már minden óvszer spermicidet tartalmaz (ha jól tudom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!