Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legjobb fogamzásgátló gyógyszer?
Szeretnék segítséget kérni Tőletek!
Fogamzásgátló tablettát szeretnék feliratni magamnak.
Másfél évig szedtem a milligest bevont tablettát, de lelkileg eléggé padlóra kerültem tőle...szinte már majdnem depissé váltam...a szexet se kívántam, teljesen hideg voltam a párommal..
Ő akkor azt mondta, hogy hagyjam abba a gyógyszer szedését majd használunk óvszert, mert ez nagyon nem jó így egyikünknek sem.
Viszont az óvszertől, hát hogy is fogalmazzak...páromnak "elszáll az ihlet" így ez a megoldás sem jó.
Szeretném megkérdezni,hogy szerintetek melyik a legjobb fogamzásgátló?
penicilin... ülve szorosan a térd közé kell venni, és nem szabad leejteni....:)
no, de viccet félretéve: sajnos a nevét nem tudom, de kismamáknak is felírják, egy elég alacsony hormontartalmú (Vagy talán anélküli) tabletta..
no, nem olcsó - 7000 ft körül van egy havi adag....
Lehet tök hülyeség, de én ebben a hüvelygyűrűben nem hiszek:)
Tuti nem mernék szexelni így:D
Nem látom benne a logikát:D
Mi benne a nem logikus?
Felrakod hónap elején
A gyűrűben ugyanazok a hormonok vannak mint az antibébi tablettában
A gyűrű anyaga folytán lassanként jön ki belőle a tartalom és felszívódik ott helyben
Tehát ugyanaz az anyag helyileg szívódik fel és nem megy bele a kis bélrendszeredbe
ennyi erővel akkor a fogamzásgátló injekció is hülyeség...
A hüvelygyűrűt nem befolyásolja a hasmenés hányás legalább...
Kedves 5-ös! szerintem is az óvszer a legjobb,de azért javasoltam a gyűrűt mert nem megy nekik gumiban ahogy írta a kérdező..
Van akinek nem megy nekem semmi gondom nincs az óvszerrel és a páromnak se megy el az ihlet :D
Na akkor csak mi vagyunk ilyen szerencsétlenek:D
Hát nem tudom...félnék, ettől a gyűrűs megoldástól...legalább is nem lennék 100%-ig nyugodt:)
Vannak ezek a pharmatex készítmények...vélemény???Tapasztalatok??
Na ha a gyűrűtől félsz akkor a Pharmatexet tedd vissza a polcra és menj ki a boltból
Nagyon nem megbízható készítmény, nekem a nőgyógyászom azt mondta hogy sok a Pharmatex baba mióta forgalomba van ez a cucc, vmi pereskedés is megy ellenük.. egyáltalán nem megbízható aki használja megszakítással is kombinálja, nem beszélve a sok allergiás reakcióról a környezetemben...
Miért, akkor 100%-ig nyugodt voltál amikor tabit szedtél?
Na akkor annál a nyugalomnál még nyugodtabb lehetsz ha gyűrűt használsz.
De mind1, te döntésed, használd inkább a pharmatexet. Csak mondom, hogy nőgyógyászoknál létezik az a fogalom, hogy pharmatex-baba. És elég gyakran használják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!