Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jangee 3mg/0, 02 mg tablettát szedek, nov.19-én (hétfőn) szedem be az utolsót és (eddig rendszeresen! ) Szombaton fog megjönni viszont én el szeretném tolni hétfőig. Hogyan?
olvasd el a betegtájékoztatót!! mert benne van:
A menstruációs ciklus késleltetése: mi a teendő?
Annak ellenére, hogy nem ajánlott, késleltetheti a menstruációs ciklust (a megvonásos vérzést), ha tablettamentes időszak nélkül közvetlenül egy új csomag Jangee filmtabletta szedését kezdi el és folytatja a második csomag végéig. Pecsételő vagy áttöréses vérzést tapasztalhat a második csomag szedése alatt. A szokásos 7 napig tartó tablettamentes időszak után kezdje el a következő csomagot.
Kérheti orvosa tanácsát, mielőtt a menstruációs ciklus késleltetése mellett dönt.
1: a betegtájékoztatóban világosan "tiltják" hogy tovább szedjem!
2: igen elolvastam a tájékoztatót de sajnos nem teljesen világos! Akkor most ha hétfőn szedem be a levél utolsó darabját kedden kezdjem is el szedni a köv levéllel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!