Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legjobb fogamzásgátló gyógyszer?
Szeretnék segítséget kérni Tőletek!
Fogamzásgátló tablettát szeretnék feliratni magamnak.
Másfél évig szedtem a milligest bevont tablettát, de lelkileg eléggé padlóra kerültem tőle...szinte már majdnem depissé váltam...a szexet se kívántam, teljesen hideg voltam a párommal..
Ő akkor azt mondta, hogy hagyjam abba a gyógyszer szedését majd használunk óvszert, mert ez nagyon nem jó így egyikünknek sem.
Viszont az óvszertől, hát hogy is fogalmazzak...páromnak "elszáll az ihlet" így ez a megoldás sem jó.
Szeretném megkérdezni,hogy szerintetek melyik a legjobb fogamzásgátló?
Nem a kötözködésekre vagyok kiváncsi...meg az ilyen hozzászólásokra hogy "használd akkor a pharmatexet"...hanem érdeklődöm.
Aki nem tud normálisan válaszolni és tanácsot adni, vagy megosztani a tapasztalatát az legyen kedves máshol okoskodni meg osztani az észt!
Mivel semmit nem tudok ezekről a készítményekről, ezért kérdezek..mert a tv-ben nyomják, mint süket a csengőt ezt a terméket!
A normális kommenteket köszönöm:)
És akkor mi van, ha a tv-ben nyomják?
Olvass már el róla pár fórumot, SENKI SEM AJÁNLJA!
El sem hinnéd, hogy naponta hány nő jött hozzánk terhesen, akik pharmatexet használtak! Napi 2 biztosan volt. És ezt nem foghatod arra, hogy "mert nem jól használták".
Ellenben senki sem jött azzal, hogy terhes a hüvelygyűrű mellett..
Elárulod, hogy miért nem bízol benne? Mi olyan hihetetlen azon, hogy a hüvelyedből szívódik fel a véráramba a hormonmennyiség? Biztonságosabb, mint a tabletta!
De amúgy ha ennyire semmit sem tudsz ezekről, akkor ne itt tedd fel az 500. kérdésed, hanem menj el egy nőgyógyászhoz.
Ha gondolod, akár hozzánk is jöhetsz, szívesen elmagyarázok neked mindent, ha már itt nem hiszed el.
Ott teszem fel a kérdésem ahol akarom...mivel egyelőre tájékozódom...nem az orvosnál akarom húzni az időt, hogy vajon gyógyszert vagy kúpot vagy krémet vagy gyűrűt akarok!!!!
Neked nem muszáj válaszolnod!!!!!
Neked meg nem muszáj 500 kérdést feltenned erről.
Nyugodtan rákereshetsz a google-ben, ott választ találsz a kérdéseidre!
Ennyire életképtelen nőt, úristen!
Az, hogy melyik a legjobb, arról nem tudok nyilatkozni, csak a sajátomról.
Lindynette 20-at szedek másfél éve, semmilyen hatással nincsen a nemi életünkre vagy a kedvemre. Elég sok stresszes időszakom volt, mégsem zuhantam depresszióba.
Egy szó mint száz, nekem ez bevált, de minden ember más, abban, hogy milyen gyógyszer, ha gyógyszer, csak az orvosod tud segíteni.
ácsi-ácsi!
Az óvszer nagyon nem a legbiztosabb. Ha mindent összevetek, akkor valóban a legjobb az óvszer, hiszen nincs mellékhatása, csak ha beüt a terhesség - akkor mindegy az összehasonlítás.
igen, az is tény, hogy a nemi betegségektől is véd - de egy észre nem vett óvszerkiszakadás... fincsi...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!