Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kocsányon lógó szemű fiúk és férfiak, legjobb védekezés a támadás?
Figyelt kérdés
Adott a szituáció, amit sokan ismernek. Beülsz valahová a pároddal, szép napsütéses nap van, jó meleg, kinn van pár csaj melle, popsija, akármije. És a párod belebámul a dekoltázsba, teljesen feltűnően, még a melletted ülők is észreveszik, te meg ülsz ott mint a barátnője és a libidód iránta azon nyomban a nullára csökken. Na most: én ilyenkor szépen, nyugodtan elkezdek egy beszélgetést kezdeményezni a párommal, hogy nyugodtan megmondhatja ha még nem élte ki magát, semmi gond, elfogadom, szépen elválunk, békességben, tarthatjuk is néhanapján a kapcsolatot, de menjen akkor. Ne csak nézze a csajt, nyugodtan odamehet, kérje el a telszámát, ismerkedjen, ez egy szabad világ, tényleg ezzel semmi baj nincsen. Csak most akkor zárjuk le a mi dolgunkat tisztességes és őszinte módon. Mégegyszer hozzáteszem: ez egy nyugodt, korrekt beszéd a részemről, nyugodt hangvételben. Na most erre miért idegesség és támadás a válasz?2013. jún. 14. 07:02
11/50 anonim válasza:
Kérdező, végre egy belevaló csaj, aki nem akar lábtörlő lenni és látja a fát az erdőtől! Szerintem azért reagált így a párod, mert "lebukott" és ezt ő is tudta nagyon jól.:) Ez az idegeskedés azokra jellemző, akik tudják, hogy rosszban sántikálnak. Akik nem értik, hogy mi a Kérdező baja: az oké, hogy pasi LOPVA megnézzen egy csinos nőt, de NEM a bárátnő jelenlétében és nem kocsányon lógó szemekkel. Így már vili? A nő számára ez megalázó.
12/50 A kérdező kommentje:
:D
2013. jún. 14. 08:04
13/50 A kérdező kommentje:
10: vagy találok, vagy nem. De én legalább nem vagyok megalkuvó egy kapcsolatban. Szerintem ez sokkal többre tartandó, mint ha valaki leélt 20-30 év házasságot a másikkal, de mert kussolt...remélem érted, mire gondolok. Persze a férfiak is változnak valamennyit ahogy idősödnek, a tapasztalatuk függvényében, de a legviccesebb számomra a tizen-huszon fiú korosztály, akik úgy odáig tudnak lenni egy modell csajért, bámulják őket, beszélnek, álmodoznak róluk. És ott a szegény barátnő...:S Üzenetem ennek a korosztálynak: Ne csak a szádat jártasd meg álmodozz, hanem húzzál oda a csajhoz és fektesd meg! És ameddig nincs elég tapasztalatod addig nem kell barátnő! A legrosszabb ha egy pasi a barátnője mellett álmodozik olyan típusú lányok után, akiket a gyávasága vagy lustasága miatt nem próbált még ki!
2013. jún. 14. 08:12
14/50 anonim válasza:
Hát én mint nős férfi egyértelműen a kérdező hölggyel kell hogy egyet értsek. A férfiak valóben (mint én is) szeretik megnézni a nőket viszont ez megalázó az ember párjának. Végül is nem állatok vagyunk hanem emberek és rendelkezünk önkontrollal. A társam iránt való tiszteletből és szeretet miatt nem bámulom meg az ilyen nőket.... és igyekszem akkor se ha nincs mellettem. Egyébként meg szerintem meg azok a nők akik így öltözködnek nem viselkednek korrektül a férfiakkal mert a férfinak fegyelmeznie kell magát és azon lenni hogy hova nézzen. Egyébként meg a bámulással kezdődik a kaland. Sztem ez nem ártatlan dolog!
15/50 kolosszus22 válasza:
Rettenetesen eltúlzod, a férfiak ilyenek, ösztön. Attól, hogy téged szeret, még értékelheti a szépséget. Ne mondd már nekem, hogy ha te látsz az utcán egy neked tetsző, helyes pasit akkor nem nézed meg.
16/50 A kérdező kommentje:
Képzeld, nem nézem meg :) Elégedett és kielégült vagyok a kapcsolatomban, kétnaponta szexelünk.
2013. jún. 14. 08:18
17/50 anonim válasza:
egyet értek a kérdezővel, amit mondhatnék előttem már elmondták :)
18/50 A kérdező kommentje:
Épp ezért mondtam neki korrekt módon: Ha ő nem elégedett ezek szerint, ez NEM börtön, nem kötelező velem lenni, ne féljen megtenni az első lépést és szakítani. Tök normális hozzáállásom van szerintem, most komolyan.
2013. jún. 14. 08:20
19/50 anonim válasza:
Szerinted neki az a vágyása, hogy üresfejű cicababákkal élje le az életét, vagy egyik nőtől a másikig futkorásszon? Egy férfinak is öröm tartós kapcsolatban élni, csak ők sokkal könnyebben el tudják vonatkoztatni a szexualitást az érzelmeiktől és ez tény, genetikai alapjai vannak. Egyébként a nők sokkal jobban az arcodba vágják amijük van, egy hetero férfi nem fogja kigombolt inggel eléd vetni a kocka hasát, de egy ilyen világban megnézném, hogy a nők is vakon járkálnának-e. Ha a strandon elmegy előtted egy Herkules testű hím, akkor veled van a baj, ha nem kelti fel az érdeklődésedet, egy röpke pillantásért még senkinek sem szabadna leharapni a fejét. Akármennyire is vagyunk emberek és önkontroll, az egész életünk ösztönökön alapszik és az hajtja, hatalomvágy, birtoklási vágy, hajlamosak vagyunk sokat enni, ha alkotunk valamit festünk, zenélünk az is a tömegből való kiválásra alapszik és az egónk növelésére. A legerősebb ösztönük közé tartozik a fajfenntartási. Ösztönök nélkül nem lennénk életképes faj. Az hogy ki mennyire tudja irányítani ezeket, mennyire erősen él benne, nem feltétlenül az ő hibája. Megértés, elfogadás!
20/50 anonim válasza:
Te is megnézed a pasikat, hiába hazudod, h nem. Akik a pasidnál jóképűbbek, azokat biztosan. Csak ti lányok képesek vagytok ezt észrevétlenül csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!