Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kemény, kissé büdös fehér folyás?

Kemény, kissé büdös fehér folyás?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Most nem az el hordásos válaszokra lennék kiváncsi. Ezt vegyétek figyelembe kérlek!

Párommal 06.15-én éjjel 1 órakor szexeltem. Nem élvezett el bennem. Viszont gumi nélkül csináltuk, ami kb. egy évben egyszer fordul elő, ez is csak azért volt mert HÜLYE voltam és alkohol volt bennem. Tisztában vagyok vele, hogy veszélyes és ezzel csak saját magamat sikerült csőbe húznom.

A menstruaciomnak kb. 7 nap múlva kell megjönne. Szóval nem sok esély volt a peteérésre.. Viszont az együttlét után egy nappal már kezdtem érezni , hogy a hasam tök kemény. És rá két napra pedig már fehéres folyásom jött, de nem sok. Leginkább akkor , amikor felnyúltam es megnéztem. Ekkor tapasztaltam , hogy mintha egy kicsit “büdös” is lenne. Viszketni nem viszketek, de próbáltam magamat ujjazni és nem kellemes...

Én gondolok terhessegre valamint fertőzésre is. Arra is gondoltam, hogy fürödtem a Balatonba 06.14-én este , és lehet ott kaptam el valamit.

De inkább az , minthogy terhes legyek. Nagyon bánom, hogy így cselekedtem.

Szombaton délután bementem a kórházba , hogy megnyugtatás képpen írassak fel egy esemény utáni tablettát , de elküldtek , hogy hétfőn menjek vissza... Végül nem mentem vissza, mert hittem abban, hogy terhessegre csekély az esély, de mivel a hasam kemény , ezért meg vagyok ijdeve.

Mit tanácsoltok? Mit tegyek? Mi lehet a bajom? Tapasztalt már valaki ilyet?

Előre is köszi az értelmes válaszokat.

2019. jún. 18. 21:34
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
Ha esetleg meg is termékenyült egy szerencsétlen pete, még be sem ágyazódott, terhességről szó sincs. Ez inkább fertőzés lesz. Az esemény utánit pedig tényleg kár lett volna bevenni, hatalmas hormonbomba.
2019. jún. 18. 21:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen. Egyetértek. Még semmilyen jele nem lehetne.. Holnap szerzek be mindenestre Canesten Kombi UNO-t.
2019. jún. 18. 21:59
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem feltétlenül kell gombaölő, inkább árt mint használ. Helyette inkább hüvelyi probiotikumot vegyél, az szépen helyreállít mindent. És mindenképpen menj el nőgyógyászhoz, vetess kenetet. Ha fertőzés akkor azt a párod is hordozza, így őt is kezelni kell különben vissza fog fertőzni később.
2019. jún. 18. 22:36
 4/8 A kérdező kommentje:
Pedig olyan tünetei, jelei vannak, hogy márpedig egy hüvely gomba lesz.
2019. jún. 19. 15:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz. Ez kb bármi lehet, és a terhességgel jól járnál...
2019. jún. 20. 07:45
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy jól járnék :))))
2019. jún. 21. 06:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát pedig pont volt esélyed peteérésre. Gratulálok a kicsihez :)
2019. jún. 22. 21:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Csak hogy megnyugodj bunkó utolsó válaszoló... nem lesz most még baba.
2019. júl. 1. 06:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!