Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » "Ha unod, vagy már nem szerete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Ha unod, vagy már nem szereted válj el! " Miért mondják ezt mostanság?

Figyelt kérdés

Szerintem pedig csak az a baj, hogy a többség arra van trenírozva, hogy a házasságnak, - mint mindennek, tökélynek kell lennie, pedig jobb lenne, ha realitásra nevelnénk a gyermekeket, ehelyett "boldogan éltek amíg meg nem haltak" mese szöveggel.

Nyilván egy örömtelen vagy destruktív kapcsolatból ki kell lépni, ez nem vitás de ahol csak megszokásból vannak együtt ott miért!? Miért hívják ezt kapcsolatfüggőségnek? Senkinek sincs dugi húsz millája, hogy vegyen egy lakást, anyagilag egy katasztrófa, gyerektartás stb.

Miközben kiderült, hogy a házas emberek tovább élnek nagy átlagban...

[link]

Ti mit gondoltok?

2019. okt. 10. 16:20
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
77%

Kedves 15, én egyet tudnék veled érteni. Sőt, a válásom előtt én is így gondoltam. Azt mondd meg kérlek, hogy mi van az általad vázolt esetben (szerelmi kapcsolat több év együtt stb) amikor már csak évente (!) van 1-2 szex. Akkor mi van? Maradjak vele, mert minden jó.....és haljak bele a vágyba vagy csaljam meg?

Válaszolok helyetted: nem fogok senkit megcsalni. Nyílt házasságba nincs benne. És nem leszek aszexuális sem.

A langyos víz a magyar házasságok többségében a szex hiányát jelenti. Nem mindenki bírja és nem mindenki gerinctelen.

2019. okt. 11. 06:33
 22/27 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Nem kell beledögleni a szexhiányba, senki sem beszélt erről, "ha mindkettőjüknek kielégítő így" - ez a kulcs, nyilván a te esetedben nem az, így nem is erről az esetről van szó.
2019. okt. 11. 07:16
 23/27 anonim ***** válasza:

De akkor viszont nem értem, Kérdező, hogy mi az állításod, mit vitassunk meg.

Azt állítod, hogy az emberek maradjanak a házasságukban, ha mindkettejük számára jó és kielégítő, és lépjenek, ha már nem tudnak úgy élni tovább?

Akkor viszont miért linkelgeted az nlc cikkeket, hogy mindenki maradjon együtt és ne váljon, mert akkor jahajj, és milyen korán meg fog halni, a statisztika is mutatja.

Az is van, hogy én nem akarok tovább élni, ha ez azzal járna, hogy maradjak benne egy rossz kapcsolatban, ami lehúz.

Na mindegy, szóval mit állítasz pontosan, mondd? Mert egyik hozzászólásoddal ellentmondasz a másiknak.

2019. okt. 11. 10:14
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindkettőjüknek kielégítő így, nyilván nem válnak el. Tehát akkor értelmetlen a kérdésed.
2019. okt. 11. 14:40
 25/27 Barnabas333 ***** válasza:
46%

Az ember nem monogám és a házasság egy papír arról, hogy van egy másik nemű rabszolgád. Csak ez már nem működik ebben a modern társadalomban, a buta emberiség mégsem talál ki ennél jobbat csak megy a sírás...42F

Én már belefáradtam új életet kezdeni, mert mindenki csak az első pár évben foglalkozik a másikkal és igen vannak kivételek kb. 1% piszok mázlisták akik ilyen házasságban élnek... A többi inkább feladja és él a langyos vízben vagy aszexuális lesz és kívülről persze azt mutatja minden szuper...

2019. okt. 13. 09:28
 26/27 anonim ***** válasza:
75%
Mert ezt diktálja a fogyasztói társadalom... Csak az a probléma, hogy egy házasságban emberekről van szó, nem elromlott mosógépről vagy autóról.
2019. okt. 13. 12:02
 27/27 anonim ***** válasza:
51%
Mi a különbség a férfi és a nő között? Az egyik dolgozik a másik nő. Mi az a nyugdíj? A nyugdíj az az amit a nők a házasságkötésükkor a férfiak a haláluk napján kezdenek el.
2019. dec. 10. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!