Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te milyen szeretettel szereted a párod?
Tudom, buta a kérdés, de nem tudom jobban megfogalmazni egy mondatban:) Furcsa dolog jutott ma eszembe. Két embert szerettem eddig (párkapcsolat szempontjából) igazán. A volt páromat valahogy sokkal erőteljesebben szerettem, amikor nem volt velem (ha elment dolgozni, mindig nagyon hiányzott, minden külön töltött éjszaka kínlódás volt), amikor hazaért, akkor inkább megnyugodtam. A jelenlegi páromnál pont az ellentét, ő sokat utazik és amikor itthon van, akkor szinte egy percre sem szakadok el mellőle, folyton meg kell érintenem, de ha elmegy két hétre, másnap már teszem a dogom és rendben vagyok...
Veletek ez hogy van? Mi a véleményetek?
Én az előbbire szavazok:)
Illetve én ezt érzem a párom iránt. Minden külön töltött éjszaka szenvedés,a részem lett,ha eliutazna hetekre,nem lennék önmagam az tuti.
A szerelem és a szeretet váltakozik! Most pár hete "ismét" szerelmes vagyok a férjembe, de hazudnék ha azt mondanám,hogy a 9 év alatt mindig így volt. Van,hogy mély szeretet érzek.
De ha nincs itthon én sem érzem magam jól. Annyi,hogy engem már leköt a fiunk, aki 3 éves.
13 éve vagyunk együtt. Hogy hogyan szeretem? Leírom.
Voltak és vannak helyzetek amikor szívem szerint úgy odacsapnék a serpenyővel, mert valami miatt érthetetlen. Van amikor bemegyünk a központba vásárolni, és csak 1 pillanatra fordulok el, és már nincs mellettem, akkor összeszorul a szívem, és majdnem sírásra görbül a szám, keresem mindenfelé. Amikor meglátom, akkor muszáj átölelnem, hogy érezzem minden rendben van. Vannak napok amikor megbeszéljük, hogy X helyen találkozunk munka után, és amikor látom, hogy jön velem szembe akkor elönt egy olyan érzés, hogy " istenem, mennyire szerelmes vagyok belé" ilyenkor fülig ér a szám.. Van amikor örülök, hogy éjszakás, mert végre ki tudom aludni magam (horkol) de van amikor hajnali 4-ig is fent maradok, mert alig várom, hogy hazajöjjön. A legjobb dolog az, hogy ő is folyamatosan mutatja, hogy még mindig szeret, pedig nyilván nála is vannak olyan napok amikor szíve szerint elfenekelne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!