30 évesen egy válás után még mindig a lángoló szerelem után vágyakoznál, vagy beérnéd erős szeretettel?
Én 36 éves vagyok. A férjemmel 19 éve vagyunk együtt :-)
Egyátalán nem vagyunk szerelmesek, de olyan kapcsolat van köztünk ami soha meg nem szűnő.
MINDENT megbeszélünk, de tényleg, még azt is hogy ki épp mikor pottyant a wc-n , vagy hogy a munkahelyen a kolléga(nő)-nak/nek mennyire jó az új sérója.. vagy hogy mennyire szeretjük egymást:-)
Sokat szexelünk, és vannak gyengéd pillanataink is, amikor olyanok vagyunk mint egy friss házaspár:-)
Mi egy hete kb. majdnem szétmentünk, de aztán az éjszaka közepén nekiálltuk megbeszélni a dolgokat. Végül arra jutottunk hogy minek dobjuk el ezt a 19 évet, és ezt a tökéletes kapcsolatot. Ráadásul van egy 2 éves picúrunk is akinek szüksége van ránk még jó sokáig.
Mesélnél magad/magatokról? Kérdezhetsz Tőlem bármit, ha úgy érzed tudnék segíteni! :-)
36.N
Természetesen nem testvéri szeretetre gondoltam, ugyanúgy van minden, mintha szerelem lenne, ugyanúgy megvan a vonzódás, remek szexuális élettel.
Szóval a testi-lelki dolgok a helyén vannak, csak éppen nincs remegés egymás társaságában a szerelemtől :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!