Mit csinálnátok ezzel a nővel?
Szerintem elsősorban ülj le a pároddal és beszéljétek meg.
Feltételezem egyoldalú a segítségnyújtás, de ezt nem tudom biztosan, viszont ha igen, akkor mondd el a párodnak, hogy addig fogja csinálni, míg egyszer vége nem lesz, és valakinek meg kell tennie a kezdő lépést. Sok sikert hozzá.
Bár valami meg ütötte a szemem, hogyan lehet egy ártatlan kisbabára, aki nem választhatja meg hogy hova szülessen-kihez, ilyen csúnya megnevezést írni, hogy kölke....
Jól értem hogy arra a gyerekre kér pénzt,meg segítséget aki nem is a párodé?
Szép dolog hogy segíteni akar,de inkább a saját gyerekével kéne jobban törödnie,és veled.
Annaka másik gyereknek is van apja
Egyetértek a másodikkal minden tekintetben. De figyelmeztetni kéne a párodat, hogy mi merre hány méter, van egy lánya, akire ugyanaz a nő tojik, aki vele tartatja el magát.
Továbbá javaslom, hogy indítson a párod apasági pert, mivel az exfeleség a házasság ideje alatt esett teherbe, ezért ő a vélelmezett apa, magyarán az ő nevén van más gyereke. Annak a kisbabának is biztosan van apukája, kétlem, hogy szeplőtlenül jött volna össze.
Nem helyeslem, amit "az a nő" csinál, de a stílusodat elnézve te sem vagy sokkal rokonszenvesebb, már bocs. Szegény párod jól beválasztott veletek...
ne haragudj, ha nem gy van, de látatlanban nekem ez a véleményem.
2 éve együtt vagytok,és még csak most válik?
A nőnek mikor született a másik pasitól gyereke?A 2 év alatt?
Miért a párodnál van elhelyezve a gyerek?A mmásik pasival él együtt a nő,meg a közös gyerekükkel?
Mer akkor nem értem,arról a gyerekről azzal a férfival kellene gondoskodnia együtt.Nem a párodnak.
Szerintem, nehéz dolgod lesz... elköltözni tőlük jó messzire nem lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!