Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok ezzel a nővel?

Mit csinálnátok ezzel a nővel?

Figyelt kérdés
Helyzet a következő: Párommal 2 éve vagyunk együtt aki most válik. Van egy kislánya akit ő nevel, a gyerek anyja fél éve a gyerek tájára se nézett. Azóta született egy másik kölke aki nem a páromé, de állandóan hívogatja ha valami baja van. A családi pótlékot is ő veszi fel + állandóan hívogatja páromat meg sír neki hogy nem tudja etetni a gyerekét, meg sajnáltatja magát, hogy adjon neki pénzt. Ő meg persze mindig megsajnálja és ad neki. Próbáltam szépen beszélni vele, de azt hiszi még mindig támaszkodhat rá. Hogy tudnám eltávolítani ezt az élősködő ...-ot??
2012. márc. 15. 09:39
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
89%
A válaszok 90%-ban a párod lesz a hibás, mert ez az "ő feladata lenne". Viszont őt valószínűleg nem zavarja annyira,mint téged.Másrészt ha van egy közös gyerekük,eltávolítani nincs jogod.Megszoksz,vagy megszöksz,
2012. márc. 15. 09:47
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem elsősorban ülj le a pároddal és beszéljétek meg.

Feltételezem egyoldalú a segítségnyújtás, de ezt nem tudom biztosan, viszont ha igen, akkor mondd el a párodnak, hogy addig fogja csinálni, míg egyszer vége nem lesz, és valakinek meg kell tennie a kezdő lépést. Sok sikert hozzá.

Bár valami meg ütötte a szemem, hogyan lehet egy ártatlan kisbabára, aki nem választhatja meg hogy hova szülessen-kihez, ilyen csúnya megnevezést írni, hogy kölke....

2012. márc. 15. 09:48
 3/20 anonim ***** válasza:
89%

Jól értem hogy arra a gyerekre kér pénzt,meg segítséget aki nem is a párodé?

Szép dolog hogy segíteni akar,de inkább a saját gyerekével kéne jobban törödnie,és veled.

Annaka másik gyereknek is van apja

2012. márc. 15. 09:48
 4/20 anonim ***** válasza:
90%

Egyetértek a másodikkal minden tekintetben. De figyelmeztetni kéne a párodat, hogy mi merre hány méter, van egy lánya, akire ugyanaz a nő tojik, aki vele tartatja el magát.

Továbbá javaslom, hogy indítson a párod apasági pert, mivel az exfeleség a házasság ideje alatt esett teherbe, ezért ő a vélelmezett apa, magyarán az ő nevén van más gyereke. Annak a kisbabának is biztosan van apukája, kétlem, hogy szeplőtlenül jött volna össze.

2012. márc. 15. 10:00
 5/20 A kérdező kommentje:
A másik gyerek apjáról nem tudok semmit, de a a per az folyamatban van már. Az a baj, hogy párom mindenkin segíteni akar, nem tud nemet mondani és ezt a nő ki is használja. Beszéltem már vele erről, mindig azt mondja, hogy nem ad neki. Aztán sír egyet megint a csaj, hogy nem tud elmenni dolgozni, nincs pénz tápszerre azt megint lehet rángatni páromat...
2012. márc. 15. 10:23
 6/20 anonim ***** válasza:
94%
A nővel semmit. Viszont a párod akkora balek, hogy azt elmondani nem tudom, nekem soha nem kéne ilyen férfi ....
2012. márc. 15. 10:29
 7/20 anonim ***** válasza:
65%

Nem helyeslem, amit "az a nő" csinál, de a stílusodat elnézve te sem vagy sokkal rokonszenvesebb, már bocs. Szegény párod jól beválasztott veletek...

ne haragudj, ha nem gy van, de látatlanban nekem ez a véleményem.

2012. márc. 15. 10:32
 8/20 anonim ***** válasza:
86%

2 éve együtt vagytok,és még csak most válik?

A nőnek mikor született a másik pasitól gyereke?A 2 év alatt?

Miért a párodnál van elhelyezve a gyerek?A mmásik pasival él együtt a nő,meg a közös gyerekükkel?

Mer akkor nem értem,arról a gyerekről azzal a férfival kellene gondoskodnia együtt.Nem a párodnak.

Szerintem, nehéz dolgod lesz... elköltözni tőlük jó messzire nem lehet?

2012. márc. 15. 10:36
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
esküszöm,filmet lehetne forgatni az ilyen kesze-kusza,kifacsarodott,undormányos "családi" kapcsolatorkról....
2012. márc. 15. 10:48
 10/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért a stílusomat kritizálod. Egyszerűek csak kérdeztem valamit. Bosszús vagyok az tény, nem véletlen írtam ide, mert már nem tudom mit csináljak... Nem tudom ti milyen véleménnyel lennétek arról a nőről aki eldobja a saját lányát aki pénzért tud telefonálni, de azért nem hogy megkérdezze hogy van a gyereke. Mi sajnáljuk meg azért, mert éhen hal a lánya, de a másik lányát fél éve nem látta, mert arra lusta hogy kijöjjön megnézni...Nekem nincs bajom a másik gyerekével, de ne én etessem már. A másik apával nem tudom milyen a kapcsolata, de nekem is van barátnőm akit elhagyott a párja és megoldotta. Eljár dolgozni addig meg a mama vigyáz a gyerekre. Ha párom meg tudja oldani, hogy nevelje a kislányát oldja meg ő is ne a mi gondunk legyen másnak a gyereke. Ez a legegyszerűbb, kuncsorogni mindenkitől...
2012. márc. 15. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!