Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok ezzel a nővel?

Mit csinálnátok ezzel a nővel?

Figyelt kérdés
Helyzet a következő: Párommal 2 éve vagyunk együtt aki most válik. Van egy kislánya akit ő nevel, a gyerek anyja fél éve a gyerek tájára se nézett. Azóta született egy másik kölke aki nem a páromé, de állandóan hívogatja ha valami baja van. A családi pótlékot is ő veszi fel + állandóan hívogatja páromat meg sír neki hogy nem tudja etetni a gyerekét, meg sajnáltatja magát, hogy adjon neki pénzt. Ő meg persze mindig megsajnálja és ad neki. Próbáltam szépen beszélni vele, de azt hiszi még mindig támaszkodhat rá. Hogy tudnám eltávolítani ezt az élősködő ...-ot??
2012. márc. 15. 09:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem neked van igazad. A párodnak semmi köze a másik gyerekhez,meg a volt párjához.Van saját gyereke, akiről gondoskodnia kell, s inkább rá fordítsa azt a pénzt is, mint a volt nőjére.

Próbáld meg neki ezt így elmondani, hogy azt a pénzt, amit arra nőre szán, nem költené inkább a saját gyerekére?

2012. márc. 15. 11:00
 12/20 anonim ***** válasza:
92%
A vitatkozóknak megjegyezném: a "nő" szó még szép ahhoz képest amit egy olyan humanoidra használnék aki elhagyja a gyerekét és felé se szagol. Legyen az nőnemű, vagy hímnemű.
2012. márc. 15. 11:19
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen a kérdezõnek van igaza. Miért kellene neki még az exérõl gondoskodnia, amikor a lánya nem is érdekli az anyját.Elõfordúlhat, hogy a párodnak még vannak érzelmei az exe iránt.Mindenesetre nagyon furcsa!

Arra vigyázz, hogy ez a dolog nehogy a kapcsolatotokra menjen!

2012. márc. 15. 12:07
 14/20 anonim ***** válasza:
77%
Ezek szerint a párod nem is kap tartásdíjat. Először a jogi helyzetet, a második gyermekkel kapcsolatban az apaságot kellene tisztázni bírósági úton. Azért felmerül egy kérdés: nem lehet, hogy a párod még mindig az előzőt szereti?
2012. márc. 15. 12:10
 15/20 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem a párod érzelmileg még mindig ahhoz a nőhöz ragaszkodik. Én legalábbis az elmondottad alapján így látom. Különben mi a fenének támogatná a nőt és azt a gyereket akihez gyakorlatilag semmi köze? És őt nem is zavarja,hogy a közös gyerekükre meg nem is kiváncsi a nő? Ülj le a pároddal és mond meg neki,ha nem változtat rajta akkor inkább menjen vissza hozzá! Én legalábbis ezt tenném a helyedbe.
2012. márc. 15. 12:23
 16/20 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem is még érzelmileg ragaszkodik hozzá. Beszéljétek meg.
2012. márc. 15. 12:34
 17/20 anonim ***** válasza:
75%

Sose lesz a párodból igazi FÉRFI.

Nem a nővel foglalkoznék,hanem ezt a teszetosza,tyutyimutyi kis fitymát dobnám ki.

2012. márc. 15. 14:59
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó nagyon jót írt. Ebben a történetben teljesen igazad van (egyedül a kölke nem tetszik, mert ő semmiről nem tehet), azonban nem a nővel kellene bármit is csinálni, hanem a pároddal, végülis ő az aki mindig pénzeli és megsajnálja a volt feleségét.
2012. márc. 15. 19:48
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

2.-ik vagyok, tényleg a párod a hibás ezekért a dolgokért, és kompromisszut kell kötnöd vele, mert sosem lesz vége.

És valóban itt akinek nem tetszik a "stílusod" az az amit a kérdésben is elég csúnyán fogalmaztál: "Azóta született egy másik KÖLKE"

Én ha a helyedben lennék, akkor nem így írnék egy kisgyermekről, teljesen mindeggy milyen a kapcsolat, vagy maga az anyuka, akár ex.. akár nem, az a gyermek nem tehet semmiről. Ha a te gyermekedre mondána ugyanezt, bisztosan felháborodnál. Legalábbis édesanya révén én igen!

2012. márc. 16. 09:35
 20/20 anonim ***** válasza:
Vagy apunak lelkiismeretfurdalása van? Utánanéznék, miért.
2012. márc. 20. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!