Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csinálnátok, csajok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok, csajok, ha a pasitok írtó jó fej, de az öltözködése kiábrándító. Hogyan mondanátok meg neki, hogy változtasson, . De ezzel ne sértsétek meg?

Figyelt kérdés
A barátom egy nagyon kellemes ember, nagyon szeretem,...de néha olyan ódivatúan öltözködik. Olyan szívesen változtatnék rajta, mert rengeteg dolog nagyon jól állna rajta... de nem merem. Még nemrég ismerjük egymást (6 hónap)... s félek, hogy azzal jön, hogy "így ismertél meg, így fogadtál el".... Pedig egy-két jó darabbal olyan szuperül nézne ki!! Szerintetek???
2009. okt. 10. 23:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

ha szeret vásárolni akár kicsit is,akkor vidd el egy szép délután :),mintha te akarnád,h. menjen veled neked nézni vlmit...és mutatnál pár férfi cuccot...hogy nézd meg milyen jól nézki..nem próbálod fel? felpróbálná.és te,h. nem veszed meg?olyan szexi vagy benne ...nagyon tetszel

és társaik :D mond,h. a te kedvedért :P

2009. okt. 10. 23:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszike! Ez tényleg nem rossz ötlet!!
2009. okt. 10. 23:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Én imádom a páromat, de régen néha felvett egy-két olyan ruhadarabot, ami borzasztóan nézett ki/állt rajta.

Én úgy próbáltam változtatni ezen, hogyha pl. valami jó kis pólót vett föl, akkor azt agyon dicsértem és mondtam, hogy több ilyen pólót kéne hordania. Meg néha elejtettem egy-egy szót arról, hogy nekem milyen ruhák nem tetszenek.

S nálam ez bevált, mert kidobta azokat a régi cuccait. :)

2009. okt. 10. 23:35
 4/6 anonim ***** válasza:
nem akarlak kiábrándítani, de én a barátnőmnek nem engedném hogy beleszóljon, főleg ha konkrétan közli, de ha kedvesen mint ahogy az előttem szóló mondta, hogy dicsérhetnéd azt ami tetszik, az jó ötlet. Vásárlás ki van zárva :D én speciel utálok :D
2009. okt. 11. 00:01
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi... valahol ilyesmi válaszokat várok, hogy tudjak mostmár radikális lépést tenni. Persze azért is van dilemmám, mert nem akarom megbántani a párom, legkevésbé beleszólni. De látom, mi az ami jobban áll és mi az, ami kevésbé. S szerintem mint a párja, igenis segíthetek neki.
2009. okt. 11. 03:42
 6/6 anonim ***** válasza:
00:01 es vagyok, beleszólni ne szólj:) higgy nekem! De utalásokat tehetsz rá hogy mi áll jól.
2009. okt. 11. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!