Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hogy mondjam meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy mondjam meg neki, hogy változtasson a külsején?

Figyelt kérdés
Megismertem egy srácot, állati rendes, aranyos, jó fej meg minden, de a külsejével egyeltalán nem vagyok kibékülve. Igazán leadhatna egy jó pár kilót, és eljárhatna edzőterembe, vagy legalábbis sportolhatna valamit. És az öltözködésével kapcsolatban is lehetne igényesebb. Hogyan adjam ezt a tudtára úgy, hogy ne sértődjön meg? mert én akár össze is jönnék vele, de amíg nincs meg a kémia, addig nem vagyok képes belemenni egy kapcsolatba...
2011. júl. 31. 13:46
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Finoman. mondd neki félig viccesen h "rád férne egy pár új ruha, menjünk közösen vásárolni", vagy hívd el sűrűn biciklizni stb.
2011. júl. 31. 13:49
 2/18 anonim ***** válasza:

Hívd el őt egy edzőterembe vagy akárhova, hogy sportoljon veled együtt.

Igazából ezt nem lehet ilyen egyszerűen..Ötletem meg nincsen.

Még akkor is, ha körbemondva sejteted vele a dolgot, ha eszesebb rájön mire akarsz kilyukadni.

Lehet az egyenes beszéd lenne a legjobb, de nem biztos. :P

Ha nem akar változtatni, akkor vagy összejössz vele így ahogy van, vagy keresel mást.

2011. júl. 31. 13:49
 3/18 anonim ***** válasza:
86%

Ha nem fogadod el úgy, ahogy van, akkor felesleges belemenni bármibe is! Ezen csak megsértődni lehet. Te mit szólnál,ha egy férfi odaállna és: jó fej csaj vagy, rendes..de.. legyél már szőke, adj le pár kilót, járj kondizni, egyél több zöldésget oszt akkot jöjjünk össze... Egyáltalán kellesz a fiúnak? Az más, ha ú ajánlja, hogy képes lenne érted megváltozni.

Félek, az olyanok miatt, mint te, írják azt, hogy a nőknek a külső számít stbstb... Keress olyat, aki megfelelő, miért válna mássá csak miattad?

21L

2011. júl. 31. 13:50
 4/18 anonim ***** válasza:
Ja és nem megbántani akarlak! Csak nem szeretem, ha valaki változtatni akar valamit máson.
2011. júl. 31. 13:53
 5/18 anonim ***** válasza:
Mond meg neki hogy jó lenne ha férfiasabb lennél kicsit! Ennyi :D
2011. júl. 31. 13:57
 6/18 anonim ***** válasza:
Én is az előző válaszolóval értek egyet. Ő pontosan leírta az véleményemet. Egyébként a "kémia" nem a külsőtől függ, az a legszebb az egészben.
2011. júl. 31. 13:58
 7/18 anonim ***** válasza:
akarom mondani utolsó előtti (a 21/L)
2011. júl. 31. 13:58
 8/18 anonim ***** válasza:
Szerintem egy kapcsolatban vannak kompromisszumok, tehát ha csak annyi kell neked hogy járjon el edzeni akkor megmondod és megteszi (ha szeret) és ilyen hülyeségeket hogy "ne akarj változtatni rajta" csak olyanok mondanak akik nem képesek a változásra...
2011. júl. 31. 14:00
 9/18 anonim ***** válasza:
De érdekes, mindketten 77%-ban hasznos válaszokat adunk, és egyébként én is 21 éves lány vagyok :D
 10/18 anonim ***** válasza:
Nhearagudj,de neked más srác való.Ha ez a srác átváltozna olyanra amilyenre szeretnéd,akkor sem lenne meg a kémia :)
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!