Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire ronthat egy pasi külsején, ha szemüveges?
Johnny Depp! :D
Inkább arról van szó h neked nem teszik a szemüveg nem? Mert nekem vannak nagyon jól kinéző és szemüveges barátaim. De ha téged frusztrál ki kéne próbálnod a kontaktlencsét, az ismerőseim szeretik és árban sem vészes.
elmesélek egy történetet, de ez titok ;):
az ügyvédünket gyerekkoromtól ismerem (persze akkor még ő is gyerek volt), az apjától vette át a praxist, aki szintén a mi családunk polgárjogi ügyvédje volt. átlagos srácnak tartottam mindig, észre sem vettem. kb. 1 éve váltott kontaktlencséről szemüvegre (ezt se tudtam, hogy kontaktlencsét hord), és annyira hihetetlenül szexi volt, hogy az egyetlen dolog, ami visszatartott attól, hogy ráugorjak ott az íróasztalon, az a házastársi esküm volt :D
szóval van, akinek elképesztően jól áll, csak megfelelő keretet kell választani :)
29/N
Szemüveg nem számít!
Vegyél egy réjbent, meg egy rolexet és piszkosul vonzó leszel ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!