Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire ronthat egy pasi külsején, ha szemüveges?
Figyelt kérdés
csúnyábbá teheti a szemüveg? Tudtok mondani olyan ismertebb embereket, akik szemüvegesek és sok nőnek vagy lánynak bejönnek? Mint például J. Depp.2011. jún. 24. 22:38
11/21 anonim válasza:
Ha jól áll neki, nem ronthat a külsején. Ez kisiskolás korunkban volt a menő, hogy juj szemüvegje van de ronda. Senkit nen érdekel. De ha annyira zavar, tegyél kontaktlencsét!:)
12/21 anonim válasza:
Én szerettem volna szemüveges pasit de nem jött össze :) vagyis nem teszi az embert csúnyává ,sok embert öltöztet: :)
13/21 anonim válasza:
szerintem ha valaki szemuveges de amugy jol nez ki akkor ha az arcahz illo a szemuveg akkor az meg sexy is..:) ezzel ne torodj..
16/L
14/21 anonim válasza:
pont tegnap láttam egy szemüveges srácot, és húú azt hittem ott helyben szétszedem, nagyon jól állt neki a szemüveg :D és mint már az előttem szólók is írták: intelligens külsőt kölcsönöz:D
15/21 anonim válasza:
Engem nem zavarna. Nagyon sok múlik a keret megválasztásán.
16/21 anonim válasza:
Szerintem kifejezetten javíthat a fiún egy jó szemüveg. :)
17/21 anonim válasza:
Van egy tanárom, aki szemüvegben ezerszer szexibb mint nélküle..
De amúgy nekem általában nem jön be, talán azért mert én is szemüveges vagyok.
18/21 anonim válasza:
sokat kerestem úgyhogy... :D
19/21 anonim válasza:
OFF Aang, én pont festett szőke és szemüveges vagyok:D Kár hogy sok srác nem mer nekivágni a kihívásnak..:(
20/21 anonim válasza:
szerintem ez ugyanolyan, mint a lányoknál. ha jól választasz, akkor jól néz ki, ha nem, akkor kevésbé jól. de egy amúgyis dögös/helyes pasin nemnagyon ronthat a szemüveg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!