Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hogy mondjam meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy mondjam meg neki, hogy változtasson a külsején?

Figyelt kérdés
Megismertem egy srácot, állati rendes, aranyos, jó fej meg minden, de a külsejével egyeltalán nem vagyok kibékülve. Igazán leadhatna egy jó pár kilót, és eljárhatna edzőterembe, vagy legalábbis sportolhatna valamit. És az öltözködésével kapcsolatban is lehetne igényesebb. Hogyan adjam ezt a tudtára úgy, hogy ne sértődjön meg? mert én akár össze is jönnék vele, de amíg nincs meg a kémia, addig nem vagyok képes belemenni egy kapcsolatba...
2011. júl. 31. 13:46
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Tényleg úgy gondoljátok, hogy ennyire gáz, ha valaki változtatna valakinek a külsején? Itt nem arról van szó, hogy a személyiségét akarom átformálni, meg mittudomén. Csupán arról, hogy leadhatna egy pár kilót, és vehetne magának pár új ruhát... :/
2011. júl. 31. 14:03
 12/18 anonim ***** válasza:
Erre azt szokás mondani, hogy ha valaki igazán tetszik, akkor nem találsz hibát a külsejében, akkor minden porcikájáért oda vagy ... viszont én megértelek mert már velem is volt ilyen.. én ekkore megmondtam szemtöl szembe, hogy ne haragudj de szeretem az izmokat... menj el gyurni .. a ruhájára meg : ne hari de ugy öltözködsz mint egy nyolcvan éves. :)
2011. júl. 31. 14:04
 13/18 anonim ***** válasza:

De abba nem gondolsz bele, hogy ő esetleg így érzi jól magát?? Mackósan és slamposan! Ha neked a vagány izmos macsók tetszenek, akkor keress olyat, miért akarod szegényt ezzel megbántani? Majd ha ő is úgy gondolja, hogy le kellene adnia pár kilót, illetve új ruhákat kellene vennie, akkor nyilván megteszi vagy talán már megtette volna.

Nem hiszem, hogy fordított esetben ez neked jólesne! Szerintem jönnél ide sírni, hogy nem képes elfogadni a pasid olyannak, amilyen vagy blablabla!!! És meg is kapnád azt a választ, hogy dobd ki a francba! Szóval most te vagy a "gonosz", változtass te a hozzáállásodon!

2011. júl. 31. 14:09
 14/18 anonim ***** válasza:

Én kigyúrt vagyok, jóképű, de a ruháim nem divatosak egyáltalán. Mégis tudok ismerkedni, mert eleve olyan lányok jönnek össze velem, akiknek nem számít a ruha.

A testemet meg azért ápolom, mert nekem ez így tetszik, szeretek egészségesen élni.

Nem is szeretném, ha valaki beleszólna az öltözködésembe.

Mondjuk azzal nincs baj, ha sportolni kezd a srác, de azért ne várj pár héten belül lényeges változást a testalkatában, nem ettől fogsz beleszeretni.

2011. júl. 31. 14:29
 15/18 anonim ***** válasza:

nekem is az a véleményem, hogy a kémia attól nem indul be, ha lead 20 kilót. azt most is érezned kéne!

amúgy meg neki is jót tenne, ha egészségesebben élne, ezen szerintem nem sértődne meg. kis kocogás, kevesebb szénhidrát, több zöldség. a ruhatárát meg nem tudom, menj el vele vásárolni.

2011. júl. 31. 14:30
 16/18 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 13:50

Teljesen egyetértek!A ruha semmit sem jelent,ha meg úy nem tetszik ahogy van akkor felejtos...

2011. júl. 31. 15:32
 17/18 anonim ***** válasza:
ha jól nézel ki akkor csak annyit kell mondanod h dugunk egy csomót ha lefogysz meg ilyenek. amugy lehet h nincs pénze ruhákra....
2011. aug. 2. 05:33
 18/18 anonim válasza:
változtass a külsődön
2011. aug. 12. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!