Szerintetek szeretettel meg lehet valakit változtatni?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy valaki iszik, de bekerül egy szerető családba és "megjavúl".2013. dec. 29. 21:08
1/12 anonim válasza:
Nem. Nagyon ritka, aki képes megváltozni. De csak akkor, ha erős akarata van.
2/12 anonim válasza:
Nem az ember önző lény senkiért nem tudnak megváltozni csak ha maguk akarják.
3/12 anonim válasza:
Nem. Az alkoholizmus betegség, és a betegség gyógyításához sajnos csak a mesében elég a szeretet.
4/12 A kérdező kommentje:
Ez csak egy példa volt.
2013. dec. 29. 21:20
5/12 anonim válasza:
Ha alapvetően szeretethiány miatt viselkedik rondán, akkor talán, ha nem hatalmasodott el rajta túlzottan a rossz szokása. Ha nem, akkor elég sanszos, hogy nem.
6/12 anonim válasza:
A szeretet önmagában kevés,míg az egyén saját maga nem akar változni.
7/12 anonim válasza:
Tündérmesékben esetleg, a valóságban nem nagyon.
9/12 anonim válasza:
Ha az ember szeret valakit ,akkor elfogadja olyannak amilyen és nem akarja megváltoztatni.
Egyébkén szerintem az egész élet egy folyamatos változás.
10/12 anonim válasza:
Anyám akkor hagyta abba az italt mikor meg,ondtam neki,hogy részegen nem vigyázhat az unokájára.Persze be is tartottam.Nem szeretetből tórtént.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!