Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez nem ciki? Bővebben lent.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nem ciki? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Most nyáron egy rokonomnak esküvője lesz. Nincs barátnőm, és az egy dolog, hogy addig lehet, de az egy kicsit érdekesen nézne ki, ha odaállítanék a rokonom esküvőjére a barátnőmmel úgy, hogy egy-két hete járunk. De simán lehet, hogy addig sem lesz. Ez nálam nem úgy megy, hogy most csajt akarok, és van is csajom. Egy alkalmi kapcsolat esetében oké, de a barátnő az más.

Tehát az a lényeg, hogy minden bizonnyal úgy megyek a rokonom esküvőjére, hogy nem lesz barátnőm, pedig elmúltam 30. Nem gáz?

2019. jún. 3. 18:28
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
... 30 éves elmúltál ... és ezen rágódsz ... ez a ciki
2019. jún. 3. 18:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, mert nem veled lesznek elfoglalva. Meg amúgy is lehet, hogy lesz ott rajtad kívül egy szingli harmincas lány, beszélgess velük. :)
2019. jún. 3. 18:33
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Nem gáz, sőt, így ez egy újabb alkalom zsákolni :D
2019. jún. 3. 18:34
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy az az igazán ciki, hogy ezen rágódok, mert valamennyire leszarom, hogy ki mit gondol, csak véleményeket kértem, hogy nem néz-e ki hülyén. De azért köszönöm a válaszokat!
2019. jún. 3. 18:35
 5/8 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem az cikibb, ha valaki egy 1-2 hetes kapcsolattal állít be. Én el sem mennék vendégként az új párommal, semmi keresnivalóm egy ilyen eseményen.

Arról nem is beszélve, hogy korábban hogyan jeleztél vissza. Ha azt mondtad egyedül mész még bunkóság is az utolsó pillanatban beszervezni valakit. Plusz kaja, ülésrend.

2019. jún. 3. 18:49
 6/8 A kérdező kommentje:

Igen, jól mondod, erről beszélek. Elég hülyén nézne ki. Köszönöm neked is.

2019. jún. 3. 18:57
 7/8 anonim ***** válasza:
90%
Egyáltalán nem néz ki hülyén az sem ha olyat viszel akivel 1-2 hete randizgatsz, egy esküvő társas buli, mi a sajátunkra azokat is kettesével hívtuk akiknek nem volt senkije (aki tudott/akart hozott magával még egy főt, aki nem, nem), de azzal sincs semmi gond ha egyedül mész, lehet, hogy pont ott lesz egy olyan szingli lány akiben élted párját találod meg, vagy legalább lesz egy jó estétek.
2019. jún. 3. 19:41
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor ezek szerint még csak nem is olyan ritka eset ez. Az is lehet, hogy elkapom az egyik koszorúslányt vagy az egyik csini csajt a násznépből (vagy ezt is meg azt is ;)), és elvonulunk egy időre. De addig még meglátjuk.
2019. jún. 5. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!