Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem ciki? Bővebben lent.
Most nyáron egy rokonomnak esküvője lesz. Nincs barátnőm, és az egy dolog, hogy addig lehet, de az egy kicsit érdekesen nézne ki, ha odaállítanék a rokonom esküvőjére a barátnőmmel úgy, hogy egy-két hete járunk. De simán lehet, hogy addig sem lesz. Ez nálam nem úgy megy, hogy most csajt akarok, és van is csajom. Egy alkalmi kapcsolat esetében oké, de a barátnő az más.
Tehát az a lényeg, hogy minden bizonnyal úgy megyek a rokonom esküvőjére, hogy nem lesz barátnőm, pedig elmúltam 30. Nem gáz?
Szerintem az cikibb, ha valaki egy 1-2 hetes kapcsolattal állít be. Én el sem mennék vendégként az új párommal, semmi keresnivalóm egy ilyen eseményen.
Arról nem is beszélve, hogy korábban hogyan jeleztél vissza. Ha azt mondtad egyedül mész még bunkóság is az utolsó pillanatban beszervezni valakit. Plusz kaja, ülésrend.
Igen, jól mondod, erről beszélek. Elég hülyén nézne ki. Köszönöm neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!