Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek furcsa, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek furcsa, vagy esetleg ciki nem fehér ruhában esküdni?

Figyelt kérdés

Sima polgári szertartás lesz max 20 fővel és igazából semmi kedvem menyasszonyi ruhához, még egy sima fehér alkalmihoz se, viszont a barátnőm nagyon furcsállja ezt.

Egy rózsaszín például milyen lenne szerintetek?

2019. febr. 28. 18:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A polgári esküvőmre egy sima, krém színű nyári ruhában mentem.
2019. febr. 28. 18:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Bármilyen szín jó amiben jól érzed magad és tudod viselni.

Nekem sem volt fehér ruhám.

2019. febr. 28. 18:34
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért érdekel téked hogy furcsa e vagy sem? Ez a te napod magadra gondolj és a párodra azt vedd fel amibe jól érzed magad. Legyél boldog és ne halgass senkire csak magadra és szerintem nem furcsa .
2019. febr. 28. 18:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Az a fontos, hogy jól érezd magad a bőrödben. Nekem se volt habcsók ruhám. Fekete-fehér nadrágkosztümben voltam, fehér felsővel. Anyósom panaszkodott rá, de pont leszartam. A saját esküvőjén mindenki abban van amiben lenni szeretne. Pont. Ha pl olyan alkatom lett volna az esküvőre amit el akartam érni, akkor se kimondottan esküvői ruhám lett volna, és nem is fehér. Inkább valami egyszerűbb egyberuha babakék színben. Ment volna a csokromhoz, mert az meg valamivel sötétebb kék volt:)és a férjem nyakkendőjéhez is, mert az pedig egészen sötét kék.:)

De hát nem néztem ki úgy ahogy akartam....a fogyás lassabban ment mint szerettem volna.

2019. febr. 28. 18:51
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én egy fekete-fehér tyúklábmimtás kosztümben mentem féjhez. Volt hozzá egy fehér kalapom és kesztyűm.
2019. febr. 28. 20:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem furcsa, mert szerintem az esküvői hagyományok nem cikik, holott sok embernek azok, mint a mai világban már minden normális dolog. De az sem érdekel, ha más így akarja, mindenkinek különböző véleménye van.
2019. márc. 1. 10:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Az én ruhám fehér alapon színes virágmintás volt.
2019. márc. 1. 13:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem ciki, legfeljebb egy kicsit szokatlan, mert a legtöbben még mindig fehér ruhát választanak. De az utóbbi években elkezdett divatba jönni a színes esküvői ruha, azon belül is főleg krémszínűt, vagy valamilyen halvány rózsaszín vagy kék árnyalatot szoktak választani. Úgyhogy szerintem egyáltalán nem lesz furcsa, ha neked rózsaszín ruhád lesz.
2019. márc. 1. 20:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem. Manapság nem egyeduralkodó már a fehér, mindenki abban házasodik, amiben akar. Szerintem a szűk körű polgári sem zárja ki a klasszikus menyasszonyi ruhát, sokan aggódnak, hogy nem túlzás-e. A lényeg, hogy te jól érezd benne magad, önmagad legyél. Válassz olyat, ami tetszik! Nekem pl. kislétszámú polgárin hagyományos fazonú, kék színű ruhám volt, mert az tetszett és az állt jól. Szintén családi körben, más időoontban és helyszínen tartott egyházi szertartáson ekrü-narancs ruhám volt, azóta is emlegetik, annyira tetszett mindenkinek. (Pedig jó pár éve volt.). Érdekes, eszébe sem jutott senkinek, hogy fehér ruhám lesz, mert annyira nem én vagyok. Gonfolom téged is jól ismernek a meghívottak, nem lesz se fucsa, se ciki, ha a saját ízlésednek megfelelően öltözöl fel. Sok boldogságot!
2019. márc. 1. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!