Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőn ciki, ha a menyasszony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőn ciki, ha a menyasszony oldaláról kevés a vendég?

Figyelt kérdés
Most lesz majd 80 fős esküvőnk párommal. Az ő oldaláról lesz szinte mindenki a vendégek közül, az én részemről kb 15 személy. Neki vannak barátai és azok is el lesznek hívva, nekem pedig nincsenek. Ciki ez?
2017. aug. 11. 15:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne ciki?

Miért kell ilyen baromságon fennakadni?

2017. aug. 11. 15:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ciki. Szerintem el se menj...
2017. aug. 11. 16:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem :) Sok boldogságot.
2017. aug. 11. 18:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ez lesz, de mi kicsit kevesebben leszünk. Páromnak van rokonsága, az én rokonaim összesen 4 fő. Meghívok még néhány közös barátot és ennyi.
2017. aug. 11. 21:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Miért lenne ciki? Nekem is csak azért volt több rokonom mert a mamának több testvére volt akiknek a gyerekeivel és unokáival jóban vagyunk. Páromnak kevesebb rokona van. Nem ez a lényeg szerintem.
2017. aug. 12. 14:59
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is ez lesz.

Barátaim nincsenek - két éve egyzerre csalódtam mind a három addig jó barátnőimben - így marad pár rokon és ennyi.

Nem izgat, én jól fogom magam érezni, meg a párom barátai befogadtak, szóval nem leszek tök magényos, ráadásul az unokahúgaim addigra megnőnek, hogy társaim lehessenek. :)

2017. aug. 12. 16:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is ettől féltem, hogy majd "ciki" lesz, meg ez miatt rosszul fogom érezni magam! Aztán rájöttem, hogy az ő barátai már végül is az én barátaim is, meg lehet, hogy kevés "hozzám tartozó" barátunk van, de ők milyen fontosak az életemben! Ne aggódj, szuper lesz!
2017. aug. 14. 12:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez volt. Férjemnek nagy, összetartó rokonsága van, nálam a családtagok közül csak tesóm, szüleim, keresztszüleim voltak ott, semmilyen más rokonnal nem tartom a kapcsolatot. Cserébe részemről több barát, ismerős, kolléga jött. Ja, és nem volt lagzi, hanem csak nászmisés esküvő és agapé a templomkertben. Utána a szűk családdal vacsora, de ott sem volt gáz, hogy részemről kevesebben voltak, viszont férjem családjában volt sértődés, hogy nem hívtuk meg az összes rokont, csak a szűk családot.
2017. aug. 18. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!