Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőn, ha a vendégseregben igen sok az ország másik feléből érkező, akkor, ha pl a menyasszony vendégei, akkor a menyasszonyékak kell állni a szállásuk költségét vagy a vendég fizeti?
Szerintem pedig megbeszélés kerdése...
Nekem nem fért belesajnos 20 ember elszállásolsása fejenként plusz 5000 ért... De intéztük a szállást, akit tudtunk házaknál(ezen felül volt 20 fő)
De mindenkinek jeleztük, hogy ha nem fér bele, nem fogunk megsértődni..egytől egyig, mindenki jelen volt...mindenki megértette
Ez megint szokás kérdése. Nekünk is húzós lesz a lagzi. Mindenki a saját vendégei után fog fizetni. Az én részemről 5 fővel többen fognak jönni és vidéken van a szállá, szóval az én rokonságomnak kellene szállás, amit nekünk kell állni.
Nálunk az lesz, hogy megmondjuk, hogy van lehetőség szállásra, amit le is foglalhatunk neki, de sajnos ennek az árát már nem tudjuk állni. Amúgy meg budapesti az én családom, szóval aki nem aészik ott, annak 40 km-ert kellene vezetnie, szóval nem 200-300 km-ert.
Hogy kivitelezitek a saját vendég után fizetést? Vagy ki fizet?
Mert én a mi lagzink alapján... Voltunk mi, a pár, együtt éltünk már közös kassza...összeraktuk a pénzt, jöhet a lagzi...nincs te vendéged én vendégem, voltak a mi vendégeink...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!