Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek lehet szalagavatós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet szalagavatós (esküvői) ruhát bérelni nyáron is?

Figyelt kérdés
Akkor is olyan 15-20 ezer ft-os áron vannak?

2013. dec. 8. 18:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Természetesen. A nyári szalagavatókra is van ruha, még olcsóbban is.
2013. dec. 8. 18:30
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Így akarod bérelni az esküvői ruhádat? :)
2013. dec. 8. 18:33
 3/12 anonim ***** válasza:
Off: Ez engem is érdekelne, én is bérelném az esküvői ruhámat szalagavatósként, kb. negyedannyiba kerülne. :)
2013. dec. 8. 18:53
 4/12 anonim ***** válasza:
De ott meg kell mondani melyik suli es mikor van. Egybol tudjak, hogy nem akkor van a szalagavato. Vagy tevedek?
2013. dec. 8. 20:36
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem a kutya nem kérdezte milyen iskola, meg hol, meg mikor lesz pontosan... De a szalagavatók télen-ősszel vannak, nyáron nem szokott, így szerintem ez eléggé átlátszó.
2013. dec. 8. 21:18
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak azert gondoltam, hogy megkerdezik, mert gondolom tobbszor kiadjak ugyanazt a ruhat kulonbozo iskolakba. Bar szerintem ha visszaviszel egy ruhat lagzi utan az egy kicsit koszosabb lesz, mintha egyet tancolsz benne a szalagavaton, igy nagy a lebukas veszelye. En nem mernem megtenni, meg nem is lennek nyugodt az eskuvomon sem. Na de ez en vagyok :)
2013. dec. 8. 21:31
 7/12 anonim ***** válasza:
51%
a szalagavatós ruhák messze nem olyanok, mint az esküvőik, sajnos...
2013. dec. 9. 08:02
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam egy szalonban, ahol az esküvői ruhák nekem már túl díszesek voltak, túl nagy abronccsal, uszállyal, amik már nem tetszettek nekem. A szalagvatós ruháik viszont nagyon szépek voltak, inkább azok közül választottam volna. Semmi akadálya nem volt. Azok olcsóbbak is voltak, simán odadták volna azon az áron. Viszont máshol megtaláltam a tökéleteset, úgyhogy végül nem szalagavtós ruhám volt.
2013. dec. 9. 08:27
 9/12 A kérdező kommentje:
Igen, ezen gondolkodtam, hogy ha lehet így kölcsönöznék ruhát az esküvőmre. Nekem is túlzás ami a "rendes" esküvői szekciókban van általában, szalagavatós ruháknál viszont találtam párat ami tetszett:)
2013. dec. 9. 14:53
 10/12 anonim ***** válasza:
Ja en azt hittem, hogy azt mondod, hogy szalagavatora kell a ruha, hogy olcsobban megkapd :) olyan helyen, ahol kulon tartanak tancra ruhakat, ott biztos kiadjak eskuvore is, ha neked olyan tetszik.
2013. dec. 9. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!