Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyibe kerül normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerül normális árfekvésben egy menyasszonyi ruha kölcsönzése?

Figyelt kérdés

2014. jan. 3. 17:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez elég sok dologtól függ. De általában a jobb minőségű és szépen kidolgozott ruhák 80 vagy 90 ezer ft felett kezdődnek. Persze az árak elmehetnek a csillagos égig is.

De ha egy tól-ig határt kell mondani, akkor 80-170 ezer ft között. Ami meg 150 ezer ft-nál drágább az már semmivel sem jobb, mint a 120 ezer ft-os.

2014. jan. 3. 17:42
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ milyen

Ha eredeti, és nem másolt ruhát szeretnél, akkor 85 felett.

Ha mindegy , akkor 40 körül már szépeket lehet, de szeritem ezeken látszik a minőseg hiánya... De sokan azt mondják nagyon szépek, és elégedettek azokkal is

2014. jan. 3. 17:43
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
*Vagyis ami 170 ezernél drágább, az már nem jobb a 120 ezer ft-osnál, csak elírtam. :)
2014. jan. 3. 17:43
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem kellene semmi extra, sőt! Egy egyszerűbb empire fazonú ruhát szeretnék, mivel kisbabát várok és hát pocakom az már van. :)
2014. jan. 3. 17:54
 5/12 A kérdező kommentje:

Ilyesmi fazonra gondolok

[link]

[link]

2014. jan. 3. 17:58
 6/12 anonim ***** válasza:
Sztem 80.000 ft-tól már vannak nem gagyik, szépek! (nem bp, hanem pécs)
2014. jan. 3. 21:41
 7/12 anonim ***** válasza:

rendelj kulfoldrol online olcso hamar megjon es egy varrono tud rajta kicsit alakitani.

Nekem kulfoldrol volt ruham.

2014. jan. 3. 22:06
 8/12 anonim ***** válasza:

Mint nagyon kívülálló, megkérdezhetem mitől függ és mitől ilyen magas a ruha kölcsönzés?

Persze gondolom van itt is olcsóbb rosszabb anyagú ruha, és van jó minőségű luxus ruha, -de mégis, miért ilyen drágák?

100.000Ft-ből én már szívesebben vennék mint kölcsönöznék ruhát a menyasszonyomnak, ha értitek...:))

Köszönöm előre a választ!

2014. jan. 3. 22:06
 9/12 anonim ***** válasza:

7-es én ezt nem mertem volna bevállalni, nagyon zsákbamacska..:s

Nem is tanácsolom senkinek

2014. jan. 3. 22:07
 10/12 anonim ***** válasza:

90-140-ig reális szerintem. Legalábbis az alapján, ahogy én kerestem a tavalyi esküvőnkre.

Állították itt az oldalon az elképesztőbbnél elképesztőbb összegeket, hogy ők mennyiért találtak, hát nem tudom én 80 alatt sehol sem láttam. Láttam ilyen 180 ezres ruhákat is, de azok meg azért nem voltak ANNYIVAL jobbak, annál amit én választottam végül 130 ezerért, hogy egy komplett család vacsora költségével többet adjak oda. Inkább még egy családot választottam. :)

2014. jan. 4. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!