Anyám nem engedi, h. turiban vásároljak, mert szerinte szakadt és nagymamás darabok vannak ott. Hát én ilyen szar turiba nem is mennék csak olyanba ahol normális ruhát árulnak. Mit tegyek?
Nyugodtan menj el, én is a Háda Kft. boltjait ajánlom.
(Budapesten - Sugár üzletközpont, Lurdy Ház, Nagy Lajos Király útja, de van már a Corvinban és KÖKI-n is)
Sok márkás cuccuk van, ami alig vagy egyáltalán nem használt. Nekem rengeteg olyan felsőm van, ami Mark Spencer, Zara, Atmosphere stb.
Senki nem mondaná meg, hogy honnét van és ugyanolyan, sőt jobb minőség, mint a plázákban kapható társaik. Mert külföldről jön és ott minőségibbek az anyagok.
Nem bátorítalak a hazugságra, de semmi rossz nincs abban, ha valaki jól tudja beosztani a zsebpénzét. Nem tud az a ruha beszélni.
Én teljesen rákaptam és a plázákban sosem találok olyat, amit felvennék. Amit meg találok, azok meg nem érnek annyit, amit ráírnak.
Vannak olyan ismerőseim, akik magas beosztásban dolgoznak (kormányhivatal, iskolaigazgató, ügyvéd) s innét öltözködnek, de nem mondanád meg róluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!