Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki, ha a polgári esküvő után nem lesz semmilyen fogadás (eszem-iszom)?
Figyelt kérdés
Kis esküvőt szeretnénk csak szülőkkel minden cécó nélkül. Utána pedig kettesben wellness.#esküvő #csak polgári
2017. nov. 28. 17:05
1/15 anonim válasza:
Szülők + 2 tanú, vagy a szülők közül lesznek a tanúk is?
2/15 A kérdező kommentje:
Nem, szülők+két barát lenne a két tanú. De a két család annyira nem rajong egymásért plusz a párom szülei elváltak úgyhogy a kellemetlen perceket is szeretnénk ezzel elkerülni. Csak nem tudom mennyire égő benyögni, hogy köszi ennyi volt mindenki mehet.
2017. nov. 28. 18:01
3/15 anonim válasza:
Szerintem semmi sem ciki.
A lényeg, hogy ezt előre meg kellene mondanotok nekik, hogy csak szertartás lesz, utána étterem nem.
Simán meg fogják érteni szerintem.
4/15 A kérdező kommentje:
Köszi. :) A dolog egyébként is csak formalitás mert gyakorlatilag 4 éve "házaspárként"élünk és mindketten utáljuk a felhajtást.
2017. nov. 28. 18:09
6/15 anonim válasza:
Szerintem mert jobb, ha törvényes.
7/15 A kérdező kommentje:
Szeretnénk összeházasodni. Nem értem ennek miért kell egyenlőnek lennie a nagy puccal meg felhajtással...
2017. nov. 28. 20:25
8/15 anonim válasza:
Valami állófogadást üdítővel, sütivel azért tartanék a kertben, nekem így önmagában kellemetlen lenne, pláne ha elmegyek utána nászútra feneket áztatni. Akkor a büdzsébe belefér ez az apróság.
De te ismered a szüleiteket, ha nagyon gáz lenne, akkor nyilván inkább hagyjátok ki.
9/15 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nincs kert mert társas házban lakunk. Egyébként két tanúval szerettük volna az egészet csak a párom anyja kijelentette, hogy akkor ő hallani sem akar rólunk többet. És ezek után gondoltam, hogy na akkor toll a fületekbe nem látunk vendégül kényszerből senkit.
2017. nov. 29. 11:01
10/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, én is max. ilyen esküvőre lennék hajlandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!