Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Körülbelül mennyibe kerül egy esküvő?
Minden az igényektől és a pénztárcádtól függ.
Tudod, határ a csillagos ég.
Igénytől függ.
Voltam olyan lagziba ahol 120 ember volt és 3millió volt mindennel együtt 2 éve.
Nekünk nagyon szűk volt(kb 30fő),svédasztalos vacsorával és mindennel együtt (ruha,csokor,haj stb....) max 300 ezer volt!mondjuk én kiskorom óta svédasztalos vacsorát szerettem volna :):)
Két véglet van: Vagy négyen elmentek(te,Férj,két tanú) és kimondjatok az igent majd pezsgő,a másik meg h a szülőfalubol meg annak a szomszéd falvaiból is meghivtok Mindenkit a legpuccosabb étterembe ;)
Sokban fugg attol hogy mik arrafe az "elvarasok" es hogy ti mit szeretnetek.
Szekelyfoldon peldaul semmibe se kerul, mert ajandek helyett mindenki penzt ad, es 100 fo felett mar kijott a lagzi, etterem, fotos, zenesz, ruha, stb ara, 200 meghivottnal, ami szinte atlagnak szamit, mar siman megmarad kb 1 milla forintod atszamolva.
Családtag esküvője idénről:
júli végén, a Mátrában, Parádsasváron volt. A testvéreknek + szülőknek 2 éj szállás ott, a vendégség és esti polgári szertartás is ott volt, a templomi pár faluval arrébb.
Kb 60-an voltunk, szép igényes volt, nekem már egy kicsit túl "elvárások szerinti", cigányzene, majd DJ stb.
Ahogy hallottam kb 3.6 milla lett így, de ez a családtag és a párja nagyon nagyon válogatósak. :)
De a Parádsasvári kastélyhotelt tudom ajánlani ha bejön nektek az a stílus, nincs is hatalmas tolongás ott az évben és ahogy hallottam az árak is reálisak.
Amire vigyázzatok hogy jó vőfély legyen, mert amit a pár választott egy botrány volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!