Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül egy 45 fős esküvő körülbelül? Mennyibe kerül egy esküvői torta amely 5 tortából áll?
Szia!
Én biztos ennyit se költenék egy nyamvadt papírért!
Ha ennyire ki vagytok számolva, miért nem vártok még egy kicsit az esküvővel, hogy meglegyen tutira a megfelelő összeg és ne ilyen szűkös legyen a keret, ha már ennyire ragaszkodtok a papír iránt!
Üdv egy Anyuka.
Ez így oké.Felsoroltad mi van meg,de azt nem hogy mi nincs még meg.
A legolcsóbb 2 tanúval bemenni az anyakönyvi hivatalba ,mert az szinte nem kerül semmibe.
Ha megírod mi nincs meg,talán akkor lehet tippelni,de így nehéz.
Szia
Nekünk 250000,- ft volt a vacsora 2009 -ben 50 före tortával,borral köszöntö pezsgövel és mindenki annyit evett amennyit akart és vélaszthatott szabadon. Nem nekünk kellett pakolni és mosogatni.
Nagyon jó volt hogy nekünk nem kellett semmivel foglalkoznunk csak az extra teritésért fizettünk meg mi hoztunk kis virágot az asztalra.
Nálunk a vacsora 24.00-kor befejezödött és elmentünk a barátokkal bulizni,ez volt a folytatás. Az idösebbek ugyis nyugovora tértek és azok akikinek nem volt kedvük ugyis hazamentek volna ha tovább béreljük a helyet.
Engem először is az érdekelne, hogy a kiszámolt 256.000 Ft-ban mégis mi van benne? Sátor, étel, ital, torta, stb....
Mert én nem gondolom, hogy 40-45 főre a sátor és az egyéb elmaradt dolgok kijönnének ennyiből????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!