Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy körülbelül 150 fős esküvő + lakodalom olyan közép kategóriás mennyi pénzbe jön ki?
Figyelt kérdés
2012. okt. 17. 19:50
1/18 anonim válasza:
Most voltam nyáron egy középkategóriás 100 fős lakodalomban, és az kb 1.5M volt :S szóval elég sok. Olyan 1.8-2M-t gondolok a 150 főre.
3/18 A kérdező kommentje:
:S :S és éttermes vagy sátra volt?
2012. okt. 17. 19:54
4/18 anonim válasza:
Ennyire ne részletezd már. Nem mindegy mennyiért esztek, hol lesz az esküvő, templomi is lesz-e vagy csak házasságkötő hivatal, milyen extrákat akarsz még, lagzi is lesz-e, vőfély, fotós, videós lesz-e, milyen menüt akartok, milyen italt, veszed a ruhát vagy bérled, milyen árkategóriás ruhát akarsz, milyen csokrot, milyen dísztést, leendő férj öltönyével mi a helyzet, koszorúlányokra egyenruha megy-e, azt bérlitek vagy ők fizetik vagy sajátot vesznek... Soroljam még??
5/18 anonim válasza:
De 1,5 millió alatt ne is számolj, az inkább a 2 milliós árkategória környéke, igaz sok mindentől függ.
6/18 anonim válasza:
150 főnek termet bérelni és etetni baromi sok. Szerintem 2 millió körül.
7/18 anonim válasza:
1millióba megoldható, ha ügyes vagy! :)
8/18 anonim válasza:
1,5 millió alaphangon.
7000 ft/fővel számolva csak az étel 1 millió körül van.
9/18 anonim válasza:
nekünk az étel 3600ft lesz, éjféli vacsival együtt... csak meg kell keresni a megfelelő helyet..
mondom, 1millából kihozható
10/18 anonim válasza:
Nekünk 180főt számolva kb 3,8-4 millio lesz.ebben minden benne van,korlátlan rövidital,minden.étteremben,nagyon profi fotós,mindenből a maximumot számoltam.ruhára is 200at,úgyhogy ennél lehet sokkal kevesebbért is persze.de szerintem 2-3 millio között tudnátok kihozni szerintem 1,5ből tuti nem,ha suli aulában lenne és ti főznétek,még akkor sem.de aztán lehet tévedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!