Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Egy körülbelül 150 fős esküvő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy körülbelül 150 fős esküvő + lakodalom olyan közép kategóriás mennyi pénzbe jön ki?

Figyelt kérdés
2012. okt. 17. 19:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

Kezdem:

menyasszonyi+menyecske+1db koszorúslányruha kb 200E volt

a vőlegényét sajna nemtom, de azt asszem vették 30 körül

Terembérlés: kb 100E

vőfély+2 zenész 120E

székszoknyák és egyéb díszítés kb 50E

fotóst és videóst olcsón kihozták, a 2 együtt kb 50E

Szakácsok és felszolgálók kb 50-60 körül

Csak hirtelen kb 600E amit felsoroltam, és ebbe semmi extra nem volt, és még 1 falat kaja sincs benne.

Ehhez jött 2 órakor egy állófogadás, este a vacsora, éjjel a sütemények és az éjféli sültek.

Tényleg nem volt semmi extra az egész lagziban, és 100 fő kb 1.5M volt.

Ja és az italok (alkoholos és mentes) kb 120E volt

2012. okt. 17. 21:00
 12/18 anonim válasza:
Szerintem 1,8 fölött van, de ez az ár nagyon sok mindentől függ! Vőfélyeskedni szoktam, és hihetetlen árak vannak! Gondoljátok meg az esküvőt, ha csak nem vagytok milliomosok!
2012. okt. 18. 08:59
 13/18 anonim ***** válasza:
Szia!A 150főt nem tudom, de nekünk a 60fős lagzink került 600ezer Ftba!Közép kategóriás lagzink volt!Volt vőfély, fotós, videós, étteremben voltunk!A kaja 3600Ft/fő volt illetve a gyerekeknek fele áron :) De minden attól függ, te milyen esküvőt szeretnél!Mert pl vannak olcsóbb rucik de vannak 200ezerbe kerülők is :D Van akinek pl a videós nem számít, van akinek igen :)
2012. okt. 18. 09:49
 14/18 anonim ***** válasza:
23%
És akkor még hogy szegénység van az országban.. no comment!
2012. okt. 18. 12:07
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha helyszínen főznek, és ti viszitek az alapanyagot, valószínűleg olcsóbb, mint az étteremben, de ott több a meló. Akkor szerintem kihozható 1 millából, de elég nehéz. Csak a ruha, gyűrű, cipő benne van 100-200-ban, ha nem a legolcsóbbat választod, akkor sem olcsó. Akkor virág, fotó, videó, illetékek, meghívók, Étel, ital, süti. Szerintem nehezen lehet kihozni.
2012. okt. 18. 13:51
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
15-ös vagyok. Nekünk a ruha volt cipőkkel, kiegészítőkkel együtt kb. 200, a gyűrű, 60, a fodrász, smink, 20, meghívó, 13, templomi 25. Ez eddig 318. tömény 40, étel-ital 457. zenész 80, vőfély 30. Sütik 57 ezer. Dekor 78. Terembérlés 50, szállás 43. Azt hiszem ezek voltak. Nyilván lehet saját magadnak dekort csinálni, ha nem étterem, nem kell terembérlés, nekem a fotós és a polgári ingyen volt, vőfély és zenekar sem kell, ha nem akarod, és lehet olcsóbb ruhát is bérelni. Lehet spórolni, viszont nekem ez 55 főre volt, te 150-re számolsz.
2012. okt. 18. 13:56
 17/18 Kései Sirató ***** válasza:

Javaslatom:

Kérjetek árajánlatot 4-5 étteremtől, fotóstól, cukrázdától, virágkötőtől, stb. Mi mindenhol elmondtuk, hogy mit szeretnénk és mennyiből lehet kihozni, ill. hogy egy bizonyos összegért mit tudnak nyújtani. Óriási különbségek vannak. Vidéken minden jóval olcsóbb. az esküvői meghívót például mi magunk nyomtattuk ki, és eléggé egyedi lett és különleges, az ára pedig minimális. Az étteremben pedig elég jól alkudoztunk.. Sok sikert kívánok!

2012. okt. 18. 21:48
 18/18 anonim ***** válasza:
Merre felé laktok?
2012. nov. 11. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!