Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne elérni, hogy 1-1 településen betiltsák a tűzijátékozást, vagy legalább szigorítsák? Van vajon olyan helység hazánkban, ahol tilos?
Nem tudom, lehet rossz kategória, de úgy vettem észre, hogy az esküvők és a lakodalmak velejárója ez a rossz szokás.
Rendben, hogy aug.20-án és dec.31-én van, az még elmegy, hisz lehet rá számítani.
De hogy újabban hetente váratlanul mindig beledurrogtatnak más életébe vacak lakodalmak miatt, az egy kissé túlzás.
Valakinek ötlete, vagy tapasztalata, hogy mit lehetne ez ellen tenni?
Várom a válaszaitokat! Köszi
Én megértelek, ugyanis ez:
1. rongyrázás (amivel nincs baj)
2. a kutyák megőrülnek
3. a légkört szétvágja
Szerintem is be kellene tiltani. Minden szombaton örvendhetünk egy gagyijátéknak.
Még jó, hogy lakodalomra lehet engedélyt szerezni...
Amúgy meg létezik kutyakenel...
ma 22:36
Az igaz,hogy a kutyák megijednek,de ne írj olyan butaságot hogy a légkört szétvágja..Még a közelébe sem ér az ózonrétegnek amit esetleg károsíthatna. Annyi füstöt meg nem okoz hogy a levegőt tönkre tegye. Egy udvaron elégetett avar több gondot okozhat mint egy egész évi tűzijáték.
Kedves kérdező. Sokat nem tudsz tenni, csak moroghatsz. Mindenkinek akinek van rá pénze,és megtudja venni azt megteheti hogy esküvőn vagy akár egy sima buliban felrepítsen pár tűzijátékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!