Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan lehetne elérni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne elérni, hogy 1-1 településen betiltsák a tűzijátékozást, vagy legalább szigorítsák? Van vajon olyan helység hazánkban, ahol tilos?

Figyelt kérdés

Nem tudom, lehet rossz kategória, de úgy vettem észre, hogy az esküvők és a lakodalmak velejárója ez a rossz szokás.

Rendben, hogy aug.20-án és dec.31-én van, az még elmegy, hisz lehet rá számítani.

De hogy újabban hetente váratlanul mindig beledurrogtatnak más életébe vacak lakodalmak miatt, az egy kissé túlzás.

Valakinek ötlete, vagy tapasztalata, hogy mit lehetne ez ellen tenni?

Várom a válaszaitokat! Köszi

2012. szept. 1. 22:26
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
52%
szörnyű életed lehet pár váratlan 5 perces tűzijáték miatt
2012. szept. 1. 22:30
 2/25 anonim ***** válasza:
46%
Miért fáj neked, ha más ettől boldog?
2012. szept. 1. 22:30
 3/25 anonim ***** válasza:
51%
Próbálj meg boldog lenni, akkor nem fog zavarni más.
2012. szept. 1. 22:35
 4/25 anonim ***** válasza:
51%

Én megértelek, ugyanis ez:

1. rongyrázás (amivel nincs baj)

2. a kutyák megőrülnek

3. a légkört szétvágja

Szerintem is be kellene tiltani. Minden szombaton örvendhetünk egy gagyijátéknak.

2012. szept. 1. 22:36
 5/25 anonim ***** válasza:
25%
csukjátok be a szemeteket és kész.
2012. szept. 1. 22:39
 6/25 intrepid ***** válasza:
68%
Bocsi az offolásért, de ha valakinek emiatt szalad világgá a kedvenc kutymorgója, akkor ő jogosan háborog. Egyébként meg nem kell új törvény, a jelenlegi is elég jó, csak be kéne tartani, és tartatni. Szilveszter kivételével, mégcsak tartani is tilos pirotechnikai eszközöket. El kell menni a pintérhuszárokhoz, feljelentést kell tenni, ragaszkodni hozzá, hogy írják le, akkor kötelesek foglalkozni vele.
2012. szept. 1. 22:41
 7/25 anonim ***** válasza:
60%
Köszi a lepontozást! Leírtam 3 érvet is, hogy miért nem kellene erre ezt kapom. Remélem a te kutyád is világgá megy!
2012. szept. 1. 22:44
 8/25 anonim ***** válasza:
25%

Még jó, hogy lakodalomra lehet engedélyt szerezni...

Amúgy meg létezik kutyakenel...

2012. szept. 1. 22:44
 9/25 anonim ***** válasza:
78%

ma 22:36

Az igaz,hogy a kutyák megijednek,de ne írj olyan butaságot hogy a légkört szétvágja..Még a közelébe sem ér az ózonrétegnek amit esetleg károsíthatna. Annyi füstöt meg nem okoz hogy a levegőt tönkre tegye. Egy udvaron elégetett avar több gondot okozhat mint egy egész évi tűzijáték.

Kedves kérdező. Sokat nem tudsz tenni, csak moroghatsz. Mindenkinek akinek van rá pénze,és megtudja venni azt megteheti hogy esküvőn vagy akár egy sima buliban felrepítsen pár tűzijátékot.

2012. szept. 1. 22:45
 10/25 anonim ***** válasza:
77%
Nem, sehol sem tilos. Viszont be kell jelenteni és engedélyt kérni, ha ez megvan, nem tudsz mit tenni, ha nincs, akkor feljelentheted őket. De rajtad ez nem segít, mert egyet feljelentesz, utána jön a következő...
2012. szept. 1. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!