Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne elérni, hogy 1-1 településen betiltsák a tűzijátékozást, vagy legalább szigorítsák? Van vajon olyan helység hazánkban, ahol tilos?
Nem tudom, lehet rossz kategória, de úgy vettem észre, hogy az esküvők és a lakodalmak velejárója ez a rossz szokás.
Rendben, hogy aug.20-án és dec.31-én van, az még elmegy, hisz lehet rá számítani.
De hogy újabban hetente váratlanul mindig beledurrogtatnak más életébe vacak lakodalmak miatt, az egy kissé túlzás.
Valakinek ötlete, vagy tapasztalata, hogy mit lehetne ez ellen tenni?
Várom a válaszaitokat! Köszi
Egyetértek veled Kérdező!
Nem csak a kutyák, más állatokra is hathat úgy a robbantgatás, ami egészségükre káros, és akár a halálukhoz is vezethet. Közeli lovarda tulaja pl. bezárja istállóba, és hangos, de szép+nyugtató zenét csinál nekik az augusztusi falusi tűzijáték és szilveszter idején, mert olyan közel rendezik, hogy tényleg félelmetes a hangja, és már vadult meg lova.
Az esküvői mulatozások idejét viszont ő sem tudja, ezért szólt már az önkormányzatnál, hogy legalább értesítsék ezekről az esetekről előre. Majd megkérdem, mik a fejlemények!
Engem is csak a kutyám miatt zavar, de még engem se értesítettek soha, hogy felkészülhessünk.
Ez pont olyan, mint a vonatközlekedés hazánkban. Nem baj ha rendszeresen késik, nem baj, ha nincs rajta fűtés. Csak tájékoztassanak előre, és akkor aszerint szervezem a határidős programokat, és viszek két nagykabátot.
Sajnos még a mocsok a divat, hogy rosszat tegyünk másnak. A lakodalmas tűzi játék szervezők is nagy divatkövetők.
Csinálhatnának lézershowt, hullajthatnának virágszirmokat a magasból tűzi játék helyett, és számos csendesebb megoldás lenne. De azzal nem zavarhatnának másokat, az nem divat. Ilyen világot élünk.
Próbálj te is beszélni a hivatallal, gyűjts aláírásokat, egészen biztos, hogy sokan egyetértenek veled. Ha már néhány faluban előrelépés történne, akkor talán országos szintű szigorítás is elkövetkezhetne! Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!