Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek ciki, ha a polgári...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki, ha a polgári esküvő után nem lesz semmilyen fogadás (eszem-iszom)?

Figyelt kérdés
Kis esküvőt szeretnénk csak szülőkkel minden cécó nélkül. Utána pedig kettesben wellness.

#esküvő #csak polgári
2017. nov. 28. 17:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
71%
Hát ha már tartotok esküvőt, és odacsődítitek az embereket, akkor azért illik legalább egy kis pogácsával készülni. Ez a "megnéztetek minket? akkor takarodjatok a p.ba, semmit nem kaptok, örüljetek" mentalitás picit bunkó.
2017. dec. 6. 13:35
 12/15 A kérdező kommentje:
Szerintem az is bunkóság, hogy az anyósom kiköti, hogy nem lehet két tanús esküvőm...
2017. dec. 14. 10:51
 13/15 anonim ***** válasza:

Igen, az is az. De attól még neked nem kell bunkónak lenned, Óvodás: Józsika meghúzta a hajam, és is meghúzom az övét.

Vagy állj a sarkadra, és legyen 2tanús, ha meg nem, akkor legyen illően megtartva, és legyen vmi kis rágcsálnivaló.

2017. dec. 14. 13:07
 14/15 A kérdező kommentje:
Azért is tettem fel a kérdést mert én erőltetettnek érezném. De ha mindenki úgy gondolja bunkóság "elhessegetni" az embereket az esemény után akkor fontolóra vesszük.
2017. dec. 14. 16:51
 15/15 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozatok senkivel, csak egymással, amit szeretnétek az legyen.

Két haverral megbeszélitek hogy tanuskodjanak és ennyi. Utána meghívjátok őket egy italra vagy ételre is és megy mindenki a dolgára.

De ha a szülőket is meg akarjátok hívmi akkor illik utána egy ebédre megvendégelni őket.

2017. dec. 27. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!