Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ciki terhesen férjhez menni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki terhesen férjhez menni?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy télen akarunk elkezdeni próbálkozni a babával a párommal, és én még szeretnék esküvőt mielőtt megszületik. Az meg mondjuk tavasszal lenne. Május körül, szóval ha összejön, akkor kb 4-5 hónapos terhes leszek.

Mások meg azt fogják hinni, hogy csak a baba miatt házasodunk össze.

2017. júl. 24. 08:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%
Ha komolyan gondolod a gyerekvállalást, akkor sürgősen szokj le erről az aggódàsról. Ki a túrót érdekel, hogy mások mit gondolnak mások? Olyat úgyse tudsz csinálni, ami mindenkinek szimpatikus.
2017. júl. 24. 09:04
 2/17 anonim ***** válasza:
24%
Van egy rossz példám erre , egyik volt osztálytársam így született betegen, mert annak idején a szülei már akkor házasodtak össze, mikor látszott, hogy terhes az anyuka, ezért állandóan lefeszítette a pocakját és az esküvőig titkolta, hogy terhes lenne, hogy senki ne tudja meg. Nos a srác elég "nyomott" kiadás lett és emiatt, amit csinált az anyuka... mai világban , persze már nyugodtan mehetsz terhesen is férjhez nem fog senki semmit szólni.
2017. júl. 24. 09:06
 3/17 A kérdező kommentje:
huhh :D hát ilyet azért nem csinálnék.... durva hogy ilyenek vannak. Hát én elég aggódós vagyok az igaz :) De akkor nem fog zavarni. Már ha egyáltalán addigra összejön a baba :) csak kis esküvőt szeretnénk.
2017. júl. 24. 09:15
 4/17 anonim ***** válasza:
97%
Nekem nem ciki lenne, hanem szimplan kenyelmetlen lenne ruhat talalni, nem tudnal "mulatni" stb. Ha eskuvot szeretnel a gyerkoc elott, akkor elobb eskudjetek, es ne probalkozzatok.
2017. júl. 24. 09:19
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretnék így esküdni, de totál nem érdekel, hogy mások hogy csinálják, szóval ezen ne aggodalmaskodj. Attól még ugyanolyan jó lehet.
2017. júl. 24. 09:22
 6/17 A kérdező kommentje:
Hát annyira mulatni nem is akarok. Amúgy sem vagyok olyan mulatós. Inni szoktam, meg cigizni buliban. De azt is ki tudom hagyni. Amúgy is korán lefekszem mindig, éjfél körül én már hazamegyek a buliból. Meg amúgy sem akarunk olyan nagy bulit. Inkább csak ilyen vacsorát.
2017. júl. 24. 09:30
 7/17 A kérdező kommentje:
Próbálkozást meg azért nem szeretném már húzni, mert egyrészt nemsokára 30 leszek, másrészt 2 éve volt egy nőgyógyászati problémám, amit megműtöttek és közölte az orvos, ha babát szeretnék, ne sokáig húzzam.
2017. júl. 24. 09:32
 8/17 anonim ***** válasza:
82%

Semmi sem ciki ami szívből jön.

Mi jóval a gyerekek születése után házasodtunk össze.

2017. júl. 24. 09:43
 9/17 anonim ***** válasza:
95%
Cikinek nem ciki, meg aki akar, az úgyis terjeszt rosszindulatú pletykákat, tehát nem ezen múlik. Viszont ha már választhatnék, akkor megvárnám a babával való próbálkozással az esküvőt.
2017. júl. 24. 10:55
 10/17 anonim ***** válasza:

szerintem sem ciki, csak problémásabb a ruha miatt, de nem hinném, hogy te lennél az egyetlen aki terhesség alatt esküdne, így tuti, hogy van ilyen szabású ruhája egy-két szalonnak. Meg az is testalkattól függ, hogy mennyire látszik meg a terhesség

Ha alapból kis esküvőt szeretnétek, és nem is vagy az a bulizós fajta, miért ne?

De az se utolsó megoldás, hogy a baba után esküdtök, semmi rossz nincs benne, 2017-et írunk:) nincsenek kőbe vésett szabályok, sőt, ha később esküdtök 3-4 évvel, akkor a gyerkőc is be tud szállni a ceremónia kisebb részébe.

És valóban ne aggódj mások miatt, magadért és a párodért házasodsz meg, nem miattuk!

2017. júl. 24. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!