Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ciki terhesen férjhez menni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki terhesen férjhez menni?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy télen akarunk elkezdeni próbálkozni a babával a párommal, és én még szeretnék esküvőt mielőtt megszületik. Az meg mondjuk tavasszal lenne. Május körül, szóval ha összejön, akkor kb 4-5 hónapos terhes leszek.

Mások meg azt fogják hinni, hogy csak a baba miatt házasodunk össze.

2017. júl. 24. 08:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Sose érdekeljen mit mondanak mások. A sógornőm is terhesen ment férjhez, 6-7 hónapos volt legalább már, az anyakövvezető meg is jegyezte hogy milyen szép kismama.
2017. júl. 24. 13:36
 12/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nem, bár nem értem, hogyha nem akartok bulit, akkor miért nem kaptok az alkalmon, és tartotok egy kicsi téli állófogadást vagy akár kéttanús esküvőt. A terhesen férjhez menés szerintem azért kellemetlen, mert egyrészt a baba miatt úgyis sok a kiadás (egy esküvő még minimalistán, sufnitunning módon is százezrekben van, ha vendégeitek vannak), másrészt púp a hátra az egész cirkusz már olyankor...

De akárhogyan is döntötök, saját döntés legyen, ahogy kényelmes, nem kell semmit sem összecsapni.

2017. júl. 24. 13:49
 13/17 anonim ***** válasza:
2-es, szép kis esti mese :D
2017. júl. 24. 14:59
 14/17 A kérdező kommentje:
Olcson akarjuk kihozni. Sajat kertben, tavasszal. Kerti partikent 😊 meghivjuk a csaladot. Fozunk finomat es kesz. Koszi a velemenyeket.
2017. júl. 24. 15:04
 15/17 anonim ***** válasza:

Ilyen helyzetben voltunk kb. A próbálkozás fontosabb volt, össze is jött a baba, esküvőt nem akartam terhesen. Nem mintha cikinek tartanám, vagy érdekelne bárki véleménye, más okai voltak, de csöppet sem bánom.

Ne törődj vele, ki mit hisz. Legyen, ahogy nektek jó.

2017. júl. 24. 21:24
 16/17 anonim ***** válasza:
Szüleim 32 éve házasok, anyukám terhes volt a nővéremmel az esküvő idején. Akárhányszor szóba kerül ez otthon apukám mindig megjegyzi, hogy nem azért vette el anyukámat, mert terhes volt, hanem mert akarta. :) Nem említették, hogy sok rosszindulatú pletykát hallottak volna vissza magukról (lehet, hogy csak nem érdekelte őket, nem tudom), meg az idő is őket bizonyítja. Szóval ne aggódj ilyeneken. Vannak, akik 3 gyerek után házasodnak össze, mások meg soha. Nincsenek szabályok, csináljátok ahogy jól esik.
2017. júl. 30. 16:34
 17/17 anonim válasza:
Tavaly nyáron megkérte a párom a kezem. Kitűztük a dátumot. Tavasszal lesz. Aztán utána nem sokkal elkezdtünk probálkozni. 20 hetes leszek az esküvőn, új ruha minden. (Már megvolt a ruha amikor elkezdtünk probálkozni) Ugy gondolom hogy igy is jo buli lesz. Annyi hogy nem fogok inni, de ennek ellenére biztis jol fogom érezni nagam és egy jót fogok bulizni
2018. jan. 27. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!