Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki terhesen férjhez menni?
Úgy értem, hogy télen akarunk elkezdeni próbálkozni a babával a párommal, és én még szeretnék esküvőt mielőtt megszületik. Az meg mondjuk tavasszal lenne. Május körül, szóval ha összejön, akkor kb 4-5 hónapos terhes leszek.
Mások meg azt fogják hinni, hogy csak a baba miatt házasodunk össze.
Szerintem nem, bár nem értem, hogyha nem akartok bulit, akkor miért nem kaptok az alkalmon, és tartotok egy kicsi téli állófogadást vagy akár kéttanús esküvőt. A terhesen férjhez menés szerintem azért kellemetlen, mert egyrészt a baba miatt úgyis sok a kiadás (egy esküvő még minimalistán, sufnitunning módon is százezrekben van, ha vendégeitek vannak), másrészt púp a hátra az egész cirkusz már olyankor...
De akárhogyan is döntötök, saját döntés legyen, ahogy kényelmes, nem kell semmit sem összecsapni.
Ilyen helyzetben voltunk kb. A próbálkozás fontosabb volt, össze is jött a baba, esküvőt nem akartam terhesen. Nem mintha cikinek tartanám, vagy érdekelne bárki véleménye, más okai voltak, de csöppet sem bánom.
Ne törődj vele, ki mit hisz. Legyen, ahogy nektek jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!