Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki ha rálépek a menyasszony ruhájára véletlenül?
Figyelt kérdés
Esküvőn volt már ilyen veletek?2018. szept. 3. 22:22
1/5 anonim válasza:
nem volt , de nem is ciki!
Óvatosan, gyorsan szállj le,hogy senki ne vegye észre, ne a szádat tátsd közben!
ennyi
2/5 anonim válasza:
Ha odafigyelsz, nem nehéz elkerülni. Hacsak nem többméteres leengedett uszállyal járkál egész este, de akkor nem te leszel az egyetlen, aki rálép. Nem annyira ciki, de azért inkább próbáld elkerülni.
3/5 anonim válasza:
Akkor ciki, ha elszakad, és ezért a menyasszony elveszti mondjuk a ruhára adott kauciót (férjem unokahúgával megtörtént). Ha nem szakad el, akkor elnézést kérsz, és jobban figyelsz, ha elszakad, akkor illő lehet kompenzálnod valamivel, ha a párt emiatt veszteség éri.
4/5 anonim válasza:
Hát cikinek nem ciki, csak költséges. Inkább az ciki, hogy egyszer itt gyk-n olvastam egy választ, amiben az illető azt írta, hogy mekkora gáz volt a menyasszony amiért kiborult, mert ráléptek a ruhájára, és az emiatt elszakadt. Hát... én megértem a menyasszonyt. Jövőre lesz az esküvőm, 190 ezer a ruhám bérlése, és 25 a kaukció hozzá.
Szóval inkább csak óvatosan :)
5/5 anonim válasza:
Szia. Na igen volz,valahogy mindi én voltam az a szerencsés aki összetűzésbe került a menyasszony ruhájéval. Leutóbbi esküvőn a cipőm,akadt bele és kamera pedig forgott,a menyasszony meg sokkot kapott,hogy elszakadthat a ruhája,mondom nyugodj már meg, a szabadítsuk ki Willy hadjárat megindult,később a menyasszonyi táncnál,gyors számra táncoltunk,hogy a lehető legtávolabb legyen a cípőm tőle. Nem volt ciki,úgy gondolom minden esküvőn törtínik hasonló bakik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!