Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nagyon ciki ha rálépek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki ha rálépek a menyasszony ruhájára véletlenül?

Figyelt kérdés
Esküvőn volt már ilyen veletek?
2018. szept. 3. 22:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

nem volt , de nem is ciki!

Óvatosan, gyorsan szállj le,hogy senki ne vegye észre, ne a szádat tátsd közben!

ennyi

2018. szept. 3. 22:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha odafigyelsz, nem nehéz elkerülni. Hacsak nem többméteres leengedett uszállyal járkál egész este, de akkor nem te leszel az egyetlen, aki rálép. Nem annyira ciki, de azért inkább próbáld elkerülni.
2018. szept. 4. 14:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor ciki, ha elszakad, és ezért a menyasszony elveszti mondjuk a ruhára adott kauciót (férjem unokahúgával megtörtént). Ha nem szakad el, akkor elnézést kérsz, és jobban figyelsz, ha elszakad, akkor illő lehet kompenzálnod valamivel, ha a párt emiatt veszteség éri.
2018. szept. 11. 16:54
 4/5 anonim ***** válasza:
12%

Hát cikinek nem ciki, csak költséges. Inkább az ciki, hogy egyszer itt gyk-n olvastam egy választ, amiben az illető azt írta, hogy mekkora gáz volt a menyasszony amiért kiborult, mert ráléptek a ruhájára, és az emiatt elszakadt. Hát... én megértem a menyasszonyt. Jövőre lesz az esküvőm, 190 ezer a ruhám bérlése, és 25 a kaukció hozzá.

Szóval inkább csak óvatosan :)

2018. szept. 15. 21:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia. Na igen volz,valahogy mindi én voltam az a szerencsés aki összetűzésbe került a menyasszony ruhájéval. Leutóbbi esküvőn a cipőm,akadt bele és kamera pedig forgott,a menyasszony meg sokkot kapott,hogy elszakadthat a ruhája,mondom nyugodj már meg, a szabadítsuk ki Willy hadjárat megindult,később a menyasszonyi táncnál,gyors számra táncoltunk,hogy a lehető legtávolabb legyen a cípőm tőle. Nem volt ciki,úgy gondolom minden esküvőn törtínik hasonló bakik.
2018. okt. 5. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!