Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen ruha "ciki" esküvőre ha én vagyok a menyasszony?
Figyelt kérdés
És ebben mennék férjhez.
Páromnak egyébként nagyon tetszik.Nem lesz amúgy lagzi,csak egy két tanús szertartás és egy családi vacsora.
2013. aug. 12. 20:57
1/34 anonim válasza:
arra tökéletes.
Egy nagy esküvőhöz nem túl jó
2/34 anonim válasza:
Hát, én ehhez hasonlókban szoktam hétvégén eljárkálni itthonról..
Én nem venném fel esküvőre. Akkor se, ha 2 tanús..
3/34 A kérdező kommentje:
én nem vagyok ruhás egyébként,mindig nacikban járkálok
2013. aug. 12. 21:02
4/34 anonim válasza:
Ez nekem olyan, mint egy csicsás hálóing. Esküvőre nem venném fel.
5/34 anonim válasza:
Ha neked is tetszik és a párodnak is, akkor mi a gond? Vedd fel nyugodtan.
6/34 anonim válasza:
egyik ismerősöm is ilyesmiben ment férjhez. nem a ruha fogja eldönteni,h boldogok lesztek e az életben. ha ezt szeretnéd vedd fel nyugodtan. kis esküvőhöz tökéletes!
7/34 anonim válasza:
Őszintén szólva nem a legszebb, és nem túl elegáns, de ha neked ez tetszik, akkor miért érdekel mások véleménye?!
9/34 anonim válasza:
Szerintem ha nacis vagy akkor inkább vegyél fel kosztümöt. Ez a ruha nem menyasszonynak való ( akár 2 tanús az esküvő, akár 150 fős vendégsereged van, legyél szép és csinos, remélhetőleg egyszer lesz ilyen alkalom az életedben ) Sok boldogságot :)
10/34 anonim válasza:
Nem ciki. Nekem nem annyira tetszene magamon, de ha neked is és a párodnak is tetszik és jól éreznéd magad benne, akkor szerintem nyugodtan felveheted, nincs vele baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!