Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen ruha "ciki" esküvőre ha én vagyok a menyasszony?
És ebben mennék férjhez.
Páromnak egyébként nagyon tetszik.Nem lesz amúgy lagzi,csak egy két tanús szertartás és egy családi vacsora.
Szép a ruha, de nem esküvőre menyasszonyként, nekem hasonló van strandra járok benne.
tulajdonképpen az a lényeg, hogy nektek jó legyen, hiszen akár farmerben is lehet menni 2 tanusra...
én valami ilyesmit választottam volna:
Nekem ez a kedvencem (de szerencsétlen modell ne lenne ennyire gebe, ijesztő...)
Háát csajok én imádom a ruhákat de ennek is megvan a szépsége,ebben biztos jólérzed majd magad és oda ülsz le úgy ahogy akarsz,
ha tetszik vedd fel nem ciki
viszont kiegészítok legyenek
Köszönöm a válaszokat kivéve azoknak akik flegmáskodtak.pl.pánt nélküli melltartós
Igen lesznek kiegészítőim.
És igen,a melltartóm is pánt nélküli lesz.
A ruhát a Nana üzletben vettük tegnap,teljesen új,a képen látszik a ruha hátulján a címke.Sötétebb bézs színe van.
Egyetértek a 28-as válaszolóval, teljes mértékben. Ha 100%-ban biztos vagy a ruhát illetően, akkor eszedbe se jut megkérdezni, hogy ciki vagy sem.
Viszont akik azt mondták, hogy láttak már ennél szebbet is, szépen le lettek pontozva, pedig Te kérdeztél bennünket. Ha mást nem, a szándékot értékelhetnéd, hogy egyáltalán megnézték és véleményezték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!