Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen ruha "ciki" esküvőre ha én vagyok a menyasszony?
És ebben mennék férjhez.
Páromnak egyébként nagyon tetszik.Nem lesz amúgy lagzi,csak egy két tanús szertartás és egy családi vacsora.
Ne haragudj a szabadszájúságomért, de én sem venném fel, nekem olyan ez, mint egy hálóing. Én nagyon szegény családból való vagyok, nem tellene kölcsönzésre meg varratásra/cicomára, de akkor is valami szebbet, olyan menyasszonyibbat keresnék. Lehet 30-32 ezerért venni, és pár ezerért Rád is varrják.
24/N
nekem ez egy hálóing és egy függöny keveréke. tudom, h itt a többség nem krőzus, de ilyet max egy tengerparti sétához vennék fel, nem az esküvőmre. bejön a hippis stílus, viszont egyszer az életben van ilyen, meg kell adni a módját. gondolom nem tegnap döntötted el, h házasodni fogtok, lett volna időd spórolni egy nívósabb darabra...
maga a fazon nem is lenne olyan vészes, de nem a sarki kínaiból illene egy menyasszonynak felöltözni.
Ne haragudj, de nekem sem tetszik, még akkor sem, ha nacis vagy.
A Tescoban sokkal szebbeket láttam leárazva, az egyik valami csipkeruha volt, de nekem sokkal jobban tetszett mint ez. Semmi extra, egyszerű, de mégis szép. Ennek nem túl jó a szabása sem, olyan mint egy bénább nyári ruha.
Cikinek nem ciki, hiszen mindenki azt vesz fel amit akar es ami jol esik neki. Viszont en szemely szerint nem egy ilyen ruhaban mennek ferjhez meg akkor sem ha kis eskuvonk lesz.
A szabasa most divatos az teny. Nekem nem tetszik, hogy ilyen triko szeru a hatso resze+a mintaja sem. Ez a ruci egy (tul) egyszeru nyari ruha. Ertheto, hogy nem vagy egy ruhas csaj es szereted az egyszerubb dolgokat de egy eskuvoi ruhat meg sem kellene leegyszerusiteni egy strad ruhara. Szerintem.
Sztem ezek sokkal alkalomhoz illobbek (egyszeruek, szepek es olcsok) :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!