Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ilyen ruha "ciki" esküvőre ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen ruha "ciki" esküvőre ha én vagyok a menyasszony?

Figyelt kérdés

És ebben mennék férjhez.

Páromnak egyébként nagyon tetszik.Nem lesz amúgy lagzi,csak egy két tanús szertartás és egy családi vacsora.

[link]

2013. aug. 12. 20:57
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

Én senkit sem pontoztam se le se fel.

Elfogadom azt is akinek nem tetszik és ennek hangot is ad.De a te válaszodból kiérződik,hogy flegmaságból írtad.

2013. aug. 14. 12:41
 32/34 anonim ***** válasza:
Elég rosszak a megerzeseid, kérdező. Konkrétan azért írtam, mert nap mint nap látom, hogy a nők felveszik a csőtopot, a pantnelkuli ruhát, meg a spagettipantos cuccokat es tízből kilenc szilikonpantos melltartót vesz alá, vagy sima melltartót, elvetve akad, aki pantnelkulit vesz fel. Pedig nem egy nagy beruházás, ráadásul sima melltartokent is használható. Elképzeltem, hogy te is a nagy többséggel haladsz es valóban, a ruha keves szépségét is tonkrevagná egy fehér, vagy egy szilikon pant. Hogy ez neked rosszul esik, az a te dolgod, en a véleményemet írtam, nem állt szándékomban bántani vele. Ha ilyen érzékeny vagy, akkor a hibát ne bennem keresd, hanem magadban.
2013. aug. 14. 12:49
 33/34 anonim ***** válasza:

kedves kérdező!

Megmutatod a cipőt/táskát?milyen frizurád lesz?

egyébként egy jó csajon ez nagyon jó

2013. aug. 14. 13:23
 34/34 anonim ***** válasza:
Számomra ez nem menyasszonyi ruha, kicsit túl egyszerű nekem, persze ettől még szép.
2013. aug. 20. 14:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!