Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik milliókat költenek az esküvőjükre, azok miből finanszírozzák?
Nem szeretnék senkinek a zsebében turkálni, de sok helyen hallom/olvasom, hogy 2-3-4 milliókat költenek a párok az esküvőre, és felmerül bennem a kérdés, hogy honnan van ennyi pénzük rá? Van már saját kocsi/ház, hogy ennyi pénzt tudnak szánni rá? Én is férjhez megyek hamarosan, 1 millió alatt szeretném megúszni, mert nekünk még utána jön a ház vásárlás. Akinek "drága" esküvője volt, el tudná mondani nekem, hogy mégis honnét?
Semmi rosszindulat nincs bennem, de tényleg érdekel.
Hitel, család támogatása.. Ha van két tehetősebb család, akkor másfél-másfél milliót simán bele tudnak adni és már meg is van a 3 millió...
Egyébként házunk nekünk is van (örökség), de nem szeretnénk 2-3 milliót mi sem elverni csak egy napra, mert "esküvő"...
#3 vagyok
Miért lettem lepontozva?
A kérdés az volt, hogy miből lehetséges kifizetni. Én írtam két módot, amiről tudok.
Mi számít "hasznos" válasznak akkor, ha ez nem??
:DDDD
Akármennyim lenne se költenék milliókat esküvőre :-)
Ketten, tengerparton, naplementében...ez pont elég.
Nagyon sokféle szituáció van, ki ebből, ki abból.
Egy programtervező informatikus ismerősöm néhány hónap alatt összeszedte a többmillás esküvőre a pénzt, a volt szomszédaim meg kölcsönt vettek fel egy családi házra, de a kislányuk kisírta tőlük a pénzt az esküvőjére. Nyilván ezerféle forrás létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!