Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek az esküvőjükre vagy inkább jelentsek beteget?
Hú, nem nagyon tudok tanácsot adni.
Biztos nagyon rossz érzés, hogy ti hiába próbálkoztok, ő meg ilyen "szívtelenül-kegyetlenül" fogja fel a baba várást.
Mindenesetre eléggé érzéketlen.
Azt javaslom, hogy menjetek el a szertartásra, de a lagzira ne.
Én egyébként is ellenzem az abortuszt, de nagyon nehezen el tudom fogadni, hogy van, amikor nincs más lehetőség. De ez a nő(?)..... Hogy így beszéljen a saját gyereke megöléséről? az a legborzasztóbb nekem, hogy esélyt sem ad, hisz az apa -mint kiderült- nem is tud róla, és ő meg a terhessége tudatában iszik. Ez milyen már?
Gondold végig, hogy jól tudnád-e magad érezni. Ahogy előttem is írták, a szertartásra elmehettek, hisz a párod barátja a vőlegény, de én nem biztos, hogy elmennék. Pláne, ha "hagyományosabb" lagzi lesz, ahol félóránként kívánnak a párnak gyermekáldást. Hát én nagyon kiakadnék...
Neharagudjatok,de itt mindenki olyan álszent,fapi.na módon közelíti meg a kérdést...Egyrészt sajnálom,hogy nektek nem jön össze a baba,de ne akard nagyon görcsösen,mert abból sosem származik jó..viszont ne is add fel, így vagy úgy,de lesz kisbabátok!:)
Másrészt..az egy dolog hogyez a csaj így vélekedik a gyerek kérdésről..az ő dolga..nem a tiéd,meg a válaszadóké.Siralmas,hogy a párjának nem szólt még a babáról,siralmas ahogy ehhez a kérdéshez hozzááll,de mgiscsak az ő dolga.Arrol meg nem tehet a menyasszny,hogy nektek nem jött még össze...szerintem ha ezért haragszol rá,az is szánalmas dolog.Más emberekvagytok,más az életetek,értékrendetek,felfogásotok,és ez így van jól,hidd el. Én ugy gondolom,hogy csak ezért nem elmenni a lagziba,hülyeség...irigységre és kicsinyességre vall. Az egy dolog hogy ő ilyen könnyedén kezeli a kérdést...az legyen az ő baja...véleményem szerint nem kellene ezzel foglalkoznod...
Hajrá a babaprojectben,minden jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!